• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
шоп - майстор
Virtex написа:
Отговор с откровена цел с реклама е махнат, затова мнението на Tsilkov е все едно след време,но това е поради Up-ване на темата.
Така е, изглежда има модове все пак, но доста некоректно се намесват и трият мнения. За съфорумци неследящи и незаписани за темата всичко е мъгла.

Определено на мен лично не ми харесва тази модераторска намеса. Коректно би било мода да се намеси, да изтрие мнението с чиста реклама, да обясни защо е триенето, но поста с тритото мнение да останеи всичко да продължи логично и лесно за проследяване:-(

Разочарован съм!
Virtex - майстор
шоп написа:
Разочарован съм!
Случва се, но не винаги всички може да бъдат доволни :) Можеше изобщо да не се прави нищо и да бъде по старият начин всичко.

Предишното мнение го написах, за да се знае, че chapara не отговаря на Tsilkov директно. Дори и след една година, мнението може да помогне на някои, затова другото е оставено.
Не винаги времето позволява да се правят редакции и други подобни действия.
Tsilkov - майстор
Virtex написа:
Отговор с откровена цел с реклама е махнат, затова мнението на Tsilkov е все едно след време,но това е поради Up-ване на темата.
Начи само съм си хабил клавиатурата :lol:
шоп - майстор
Virtex написа:
Не винаги времето позволява да се правят редакции и други подобни действия.

Щом е имало намеса значи е отделено време :!:
Просто има елементарни форумни правила, които трябва да се спазват от всички, дори и от админите.
Когато се отстрани изцяло едно мнение без значение причината (дори и реклама) то това трябва да стане по правилният начин, като се посочи причината за отстраняване и по този начин логическото развитие на темата продължава :!:
Иначе наистина някои спецове си трошат клавиатурата, безвъзмездно и не комерсиално а някои, които нямат време могат да се наместват :)

Нищо лично, просто предложение към администрацията.
Virtex - майстор
шоп написа:
Нищо лично, просто предложение към администрацията.
Не го приемам лично и написаното ще го имам в предвид, макар и да не съм от администрацията :)
шоп - майстор
:partyman:
Благодаря!
Можете да изстриете последните ми коментари за да не спамя темата
Поздрави!
  • 1
  • 2

Тема "Съществуваща къща. Реконструкция или събаряне?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: