• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
muhala - майстор
Гост написа:
Значи да очакваме при нас томбола с награда "почивка в Румъния" ;-)
Относно 20- волтовите машинки- някой има ли информация откъде може да се поръчат 3 A/h батерии за тях. Ако заедно с машинките пуснат отделно батерии- ще си взема една, но те най-вероятно ще са 2 A/h.
Батерия за винтоверт 18V купих от официалния сервиз "Бушона" на ул. Искър 55 в София.
fore - майстор
Бе ти хубаво си купил батерия, ама не четеш какво се пита във въпроса точно ! :!:

Иначе и аз си купих Кока Кола на промоция...........
muhala - майстор
fore написа:
Бе ти хубаво си купил батерия, ама не четеш какво се пита във въпроса точно ! :!:

На въпроса "Относно 20- волтовите машинки- някой има ли информация откъде може да се поръчат 3 A/h батерии за тях." му отговарям от къде може да си купи батерия за Парксайд. Сега дали има 3ач или 5ач - НЕЗНАМ. Знам, че освен от Бушона от никъде не можеш да си купиш батерия за Парксайд.

Айде сега ти ми кажи кое не ми е станало ясно.
ulieliadi - специалист
Отново съм длъжен да изкажа приятното впечатление от Лидълското гаранционно обслужване :roll:
12 волтовия винтоверт беше заменен с нов след година и половина доволна употреба :respekt:
Фитилчо - майстор
Virtex написа:
За другата седмица има интересни предложения главно от към такера. Маи е нов продукт.
Такера изглежда доста добре. Има ли някъде инфо, не от Французина или от Чолев
root666 - специалист
Винтоверта от другата събота добър ли е? Някой има ли го да сподели впечатления?
fore - майстор
muhala написа:
fore написа:

На въпроса "Относно 20- волтовите машинки- някой има ли информация откъде може да се поръчат 3 A/h батерии за тях." му отговарям от къде може да си купи батерия за Парксайд. Сега дали има 3ач или 5ач - НЕЗНАМ. Знам, че освен от Бушона от никъде не можеш да си купиш батерия за Парксайд.

Айде сега ти ми кажи кое не ми е станало ясно.
Като не знаеш, не отговаряш.
А на твоя въпрос си си отговорил сам.
Virtex - майстор
Фитилчо написа:
Такера изглежда доста добре. Има ли някъде инфо, не от Французина или от Чолев
Информация намирам само тук:

http://www.lidl-service.com/static/1687 ... _ES_PT.pdf

В нета не намирам инфо, може да не е пускат и "на запад" досега и да няма ревюта.

Мислех, че забива по-дълги пирони. Така като гледам маи става основно за скоби.

Иначе 'стария' PARKSIDE PAT 4 A1 3.6V:
Staple width: 11.4mm
Staple length: 4–10mm
новия :
Staple width: 6 mm
Staple length: 15–25 mm
Малко странни скоби използва, освен ако не са типични за дадена сфера.
EDI - майстор
Работи с най-тесните скоби, което си е ограничение, но дължината на скобите - 25 мм и пирона - 32 мм е добра за този клас машини.Иначе скоби и пирони се намират.Мен най-вече би ме притеснило, ако си търсех такер, как е изпълнен електромагнита и котвата, както и механиката на удара и подаване на скобата.
Фитилчо - майстор
Ясно, ще си карам с тоя на въздух, аз съм супер доволен от Лидълския, новият модел, малкия :cool:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: