fore написа:dragozow, кой търговец ще търпи повече от 10 минути да се разгледа уреда от клиента, а камоли да заварява някой и то в магазина........ Само като се сетя колко пушек ще се отдели в тоя магазин дори и лятото на отворена врата, а сега е и студено.Както казам магазина нямам предвид да заваряваш до бюрото ми или касата. Колко да са скъпи кутия електроди? Имам няколко отворени кутии, можеш и ти да си донесеш каквито искаш. Аз съм около 8 часа в магазина и може да изкараш една смяна. Истината е че който разбира са му достатъчни и два електрода.![]()
От ония дни заварявах в гаража и стана една пушилка след 20 минути заваряване, а си е 50 квадрата помещение.
Да не говориме за електродите които струват пари...... Нагара по ръкохватката който неминуемо ще се отложи и тнт.
Правете си реклама, но не се оливайте толкова.
Не виждам проблем при Драгозов да се тества 1 час пред магазина...но, ти не си бил там никога...нали?!

При мен съм направил специално място с вентилация, и може да изгориш ако трябва цяла кутия електроди, без проблем. И...поне 20 кутии различни видове имам...заповядай да се убедиш.