• 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 180
Всичко за дърводелството
nikolson - майстор
Само дето цената в holzmannbg е много напърчена.
Може и "грешката да е вярна". Моделът, който съм дал e TS250 F и цената оговаря долу-горе. Без F е два пъти по-ниска и е от снимката на маската.
http://www.holzmannbg.com/table-saw-ts-250f-68
la_bamz - специалист
Стигнахме до гаража, макар и с доста липсващи неща. Дали куриерите са го "опоскали" и продавача не го е пратил както е на снимките ще раберем по натам, но се радвам доста за продобивката. До 2-3 седмици се надявам да успея да го пусна.
Прикачен файл:
сав.jpg
сав.jpg (113.18 KиБ) Видяна 1075 пъти
Прикачен файл:
saw 2.jpg
saw 2.jpg (92.84 KиБ) Видяна 1075 пъти
wanderer - специалист
успех в реновирането ти пожелавам. колко килограма е машината?
bulhomes2 - майстор
Като гледам - може и продавача да не е знаел, че трябва да има и задна тръба за линеала. По-лошото е, че му няма страничните плотове, но и това се оправя с MDF...
ZEDYCUS - майстор
Честита придобивка! И безаварийно ремонтиране. Давай снимки да плакнем очите. :partyman:
la_bamz - специалист
Аз исках малък циркуляр. И да имаше странични нямаше да ги ползвам. Решил съм да снимам целия процес на реновация.
Както отиват нещата, май продавача го е дал пълен комплект. Защото има и 4 отвити болта, който нажсномките са нс циркуляра. Да видим кой е краднал :wink: .И въпреки това ще полеем случая с една троянска домашна :partyman:
bulhomes2 - майстор
Тия камъни са в мой'та градина май.
la_bamz - специалист
Не не не :-D Така се случи. Сестра ми има много добра приятелка от Троян, прибраха се по скоро от там и те така. Даже е Дебневска ракията :wink:
bulhomes2 - майстор
Това леко я омаловажава ... :yawinkle: :partyman:

Обаче по същество. Като не ти трябват страничните плотове, то и линеала явно няма да ти трябва много. За какво изобщо ти беше тоя циркуляр?
Фитилчо - майстор
Отзад има друга метална част, кръгла в която заклинва линеала !
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: