• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
То ако някои купи такива уреди от продавалника за тази сума...сам си е виновен :-D

Иначе още в 9 сутринта имаше обяви за по 150лв за винтоверта ( само тяло ) или 150лв за такера.

Дано няма толкова заблудени хора, че да купуват тези неща.
silent1 - напреднал
Само изпаднал клошар може да прави такива схеми с препродажба
Keresteliev - специалист
silent1 написа:
Само изпаднал клошар може да прави такива схеми с препродажба
Тогава всички магазини и търговци са клошари! :sad:

Щом има търсене, ще се появи и предлагане!

Принцип.

:lol:
Chefo77 - майстор
Да допълня за такера. Върнах го. При пробата от 20 забити пирона 25 мм (дървен перваз към стена с мазилка), 15 забити до дупка, останалите стърчат 3-4 мм. Това на максимален удар. Не е това проблема, а че 6-7 от ударите оставиха следи върху перваза. Не зная на кой му е хрумнало, че гуменото предпазно калпаче ще върши по-добра работа върху лостчето, което трябва да отиде навътре, за да бъде изстрелян пирон, отколкото на мястото, на което попада ударника. В резултат ударника от време на време излиза една идея повече и отпечатъка му върху детайла е налице.
Някой с мнение за ръчния циркуляр от събота?
Последна промяна от Chefo77 на чет мар 29, 2018 9:18 pm, променено общо 1 път.
cholev - майстор
Такера го пробвах между другото (темата ми е плъзгаща врата и прозорци на беседката- метални рамки в момента).
Със скобите всичко 6. Пирон до 25мм Ок. Обаче 32мм ц- чат пат забива в повечето случаи се криви пирона и не може да забие. Ще чакам некой колега да сподели за такъв пирон как се справя.
Иначе скобите 25мм на 6+. Скоба 25мм х 2 =50мм вкарва без яд - 32мм пирон ни ще. Странно.
Консуматива от ел.такера. По спецификация еднакъв. Пирон тип 47; скоба тип 55 .

Шефка. Прочетох в другата тема, че се колебаеш с циркулярите.
Ръчния (варианта 18в- но този е близко) след като имам всички останали го ползвам доста рядко, но пък понякога се налага да резнеш нещо, а детайла не можеш да госложиш на герунга или стационара. Задължителна машина е. Както рабрах ще го ползваш рядко, затова според мене ще да е добър избор. Ако не ти хареса връщаш. Да не те запомнят само кат лош клиент и да затварят магазина кат те видят :-D

Та с металните рамки за плъзгащи прозорци врати
Кух профил 30х30х1 (уж 1.5 ма по скоро 1)
Режеме на 45о с Сабята. Чудно става
Заваряваме с 0.8мм на 55А с телоподаващото. За първи път в акция. Блага работа. Абе 1мм ламарина с инвертора не става, колко и да си майстор
Заварките нямат шлака, както некой упорито утвърдаваше и само нагар който пада за секунди с телена четка. Тука правия шлайф действа- приятна машинка
Chefo77 - майстор
cholev написа:
Шефка. Прочетох в другата тема, че се колебаеш с циркулярите.
Ръчния (варианта 18в- но този е близко) след като имам всички останали го ползвам доста рядко, но пък понякога се налага да резнеш нещо, а детайла не можеш да госложиш на герунга или стационара. Задължителна машина е. Както рабрах ще го ползваш рядко, затова според мене ще да е добър избор. Ако не ти хареса връщаш. Да не те запомнят само кат лош клиент и да затварят магазина кат те видят :-D
Идеята е този да е за врати и подобни, да го хвърля в багажника да векува там.
Иначе още малко ми остана, ще поръчам TS 55 с линеал ... рошавата гарга.

ЕДИТ: Едно клипче на циркулярчето (вярно, със старата абревиатура). Струва ми се, че ще е с ниски обороти за рязане на врати - вероятно ще чекне.
Но много се смях на ситуацията на 3.33 :)

https://www.youtube.com/watch?v=cMhi1nJTKSc
cholev - майстор
Рязане врати ми звучи кат потапящ с шина. Това му е силата.
пишман_майстор - майстор
Броят се на пръсти акум.циркуляри дето могат да се справят с врати ( освен ако не са от фазер ) . За такава работа не разчитам на акум. машина. Трябва си стабилен циркуляр, с хубав диск и да не поддава/криви диска спрямо плота на машината. В противен случай почва да измята ряза и става една.... Особено ако се реже масив от твърда дървесина.
Chefo77 - майстор
:prayer: :prayer: :prayer:
EDI - майстор
Аз вратите ги пердаша направо с оберката и линеала.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: