• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
silent1 - напреднал
Keresteliev написа:
silent1 написа:
Само изпаднал клошар може да прави такива схеми с препродажба
Тогава всички магазини и търговци са клошари! :sad:

Щом има търсене, ще се появи и предлагане!

Принцип.

:lol:
Ами всички търговци са най-големите мошеници в републиката. Малко са читавите ама....Така и не се научиха да издават касови бележки,пък за препродаването да не говорим.... :cool:

В лидъл беден асортимента бе...само шина за стягане и циркулярче за мазохисти. Бе добре си беше у френско с повечко неща :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Градински ножици. Огледах ножица за клони, 9лв и тази от 8лв, дето е по-инджектопляктореста... и двете ми се видяха чупливи с твърде много пластмаса... все пак, коя да си взема?
EDI - майстор
Аз имам от старите им ножици, железни са.От тези, дето виждам на сайта си вземи байпасната.То зависи и какво ще режеш, де.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
EDI написа:
Аз имам от старите им ножици, железни са.От тези, дето виждам на сайта си вземи байпасната.То зависи и какво ще режеш, де.
Байпасната, дето си прилича на класическа, обикновена ножица? Ще разчиствам някакви лианести растения. Огромен обем, съседните парцели са още по-изпуснати от моя и направо нямам достъп. Тъкмо мислех, ако никой не си е писал мнението, да взема две различни :-), но добре, че писа, нямаше да взема тази :-)
EDI - майстор
Която и да вземеш от 9 лева, ще ти върши работа.Аз бих си взел и от двете, да ти кажа.Вероятно и клонаци ще кастриш, другата е с наковалня, поне по вида, като гледам, ще е по-стабилна.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
EDI написа:
Която и да вземеш от 9 лева, ще ти върши работа.Аз бих си взел и от двете, да ти кажа.Вероятно и клонаци ще кастриш, другата е с наковалня, поне по вида, като гледам, ще е по-стабилна.
Кое е наковалня? Това сивото е назъбена пластмаса и си мисля, как за нула време ще загуби връзка с реала
EDI - майстор
Не се кахъри, ако са с наковалня, при тях острието влиза в един канал и ще си режат дълго и безпроблемно.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
EDI написа:
Не се кахъри, ако са с наковалня, при тях острието влиза в един канал и ще си режат дълго и безпроблемно.
Взех ги двете, утре ще ги ползвам :-)
kr1100 - майстор
n_a написа:
EDI написа:
Взех ги двете, утре ще ги ползвам :-)
Да беше си взела и разтегателна за клон. Реже дебели клони 30-40 мм , а удължена и на височина. Много е практична и удобна за клонаци.
themask - специалист
А бе само на мен ли голямата ножица за клони ми се струва безобразно тежка?
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: