Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
8180 - майстор
Олимп,
Добре дошъл.
Има цял раздел за снимките - втория на главната страница, ако си го пропуснал.
Пробвай, ако не стане - ще помагаме.

П.П. Сори, сега виждам, че си отдавна във форума (обърках годината) - явно повече четеш.
OLIMP - напреднал
Отдавна сам в сайта обаче несам качвъл до сега снимки :sad: ще пробвам от където ми каза
OLIMP - напреднал
8180 Не можах да намеря от каде да кача снимката ???? ХЕЛП:)))
solo5 - майстор
OLIMP написа:
Аве как се качват снимки ??????????????????????
8180 написа:
Има цял раздел за снимките - втория на главната страница
има и по-лесен начин - качваш снимката тук: http://imageshack.us/ и после я линкваш в сайта :roll:
OLIMP - напреднал
solo5 меси ще пробвам
PS Намерих си проблема трябва да си редактирам снимките на по малко пиксили http://img137.imageshack.us/my.php?imag ... 048dk6.jpg
OLIMP - напреднал
:)

Прикачен файл

DSCI0048.JPG
проба за качване
DSCI0048.JPG (49.91 KиБ) Видяна 47111 пъти
OLIMP написа:
Здравейте :) Аз се занимавам с тези плоскости веч 2 година имам над 18 бани направини да не говорим за тавани на коридори и тераси и работя само с НОЛИНА и досега няма оплакване. Ще кача по късно снимки.Значи не се лъжете да слагате в баните полски, турски и тем подомни плоскости не стават говоря специално за баня.Само Белгиските на Нолина не се лажете по цените.Иначе другите стават за всякаде :))) Е без да са на пряка слънчева светлина:)Щте кача фотуси по късно .
Привет! Искам да си сложа в банята на тавана нещо като окачен таван с такава ламперия, интересно ми е дали могат да се наредят после лунички и няма ли те да окажат влияние с греенето си?
OLIMP - напреднал
kerat Няма никакав проблем с луничките слагай :razz:
Добър ден. Въпроса ми е следния: говорих със съседи, които споделиха, че зад плоскостите им в банятя е избило мухъл. Имало е разтояние ок 1см до стенана и въпреки, че са им ги слагали майстор, използвали са разл силикони е избило. Та, какво да направя за да няма мъхул.
Ако замажа преди да сложа панелите с слой стиропор или от зеления дали пак ще избие?? Дайте предложения?
masterval - майстор
Противно на мнението на Олимп, който си хвали бизнеса, имам много лошо мнение за тази ламперия.
Ако искате да не мухлясва много :-D , оставете вентилационни отвори начесто и нагъсто.

Тема "монтаж на ПВЦ плоскости за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: