• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
Всичко за дърводелството
bulhomes2 - майстор
Не ти разбрах много въпроса. Това ли търсиш?
Прикачен файл:
Graphic1.JPG
Фитилчо - майстор
Има кръгли дистанционери там !
Не зная, дали мога да ги намеря някъде .... ако да ще ги мерна колко са. Общо взето обаче можеш да си ги измериш колко са дълги като наложиш ограничителя над плота, но се съобразяваш и със задната тръба, защото и отзад законтря/Закнлинва(bulhomes :cool: :lol: ) ограничителя.

диаметъра им взимаш от леглото в плота :-D

И аз напредвам , не само ти :wink: само дето, аргона свърши в осем ччаса снощи ....

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Чудя се, дали да не й продупча една дупка отгоре на месинговата втулка... да си капва човек по малко масълце :? :wink:
ZEDYCUS - майстор
Има гресьорки с резба м6. Скоро търсих за един щтрайхмус дето оправям от декември насам,но от баща ми се оказа че има останали една шепа. Ма съм до никъде още.
Вие добре напредвате и двамата. =D>
Фитилчо - майстор
Аз съм готов изцяло с този механизъм. Сега ще се занимая с ограничителя да го моднем леко, че някой мурдар е боравил :lol:
la_bamz - специалист
Малко повече напредък. Вече всички механизми сглобени, изшкурени, боядисани, и най-вече работещи :
Прикачен файл:
3.jpg
3.jpg (93.73 KиБ) Видяна 886 пъти
Прикачен файл:
2.jpg
2.jpg (109.96 KиБ) Видяна 886 пъти
Прикачен файл:
1.jpg
1.jpg (85.6 KиБ) Видяна 886 пъти
Започнах и основата днес. Само шкурене и боядискаване :
Прикачен файл:
4.jpg
Прикачен файл:
5.jpg
Утре започвам с плота :)
Фитилчо - майстор
Аре бе момче, моткаш се :-D

Изображение

Като завършиш циркуляра го пусни без диск, и го мини на скочбрайт ВНИМАТЕЛНО
Ще се получи ето това

Изображение

Сложих лента от рулетка на линеала аз. Батисах една купена за целта да влезе точно в нанала.
Исках да я натиснаотгоре и да я залепя. Направих летви под същият ъгъл да мога да я стегна добре(много кофти се стяга със стеги на една наклонена и една права повърхност). Направих всичко стегнах.... и получих нерви. Лепилото е хлъзгаво и лентата излиза от канала и се размества. Накрая ги залепих както са огънати леко на дъга. :wink:
themask - специалист
Фитилчо написа:
Аре бе момче, моткаш се :-D

Сложих лента от рулетка на линеала аз. Батисах една купена за целта да влезе точно в нанала.
Исках да я натиснаотгоре и да я залепя. Направих летви под същият ъгъл да мога да я стегна добре(много кофти се стяга със стеги на една наклонена и една права повърхност). Направих всичко стегнах.... и получих нерви. Лепилото е хлъзгаво и лентата излиза от канала и се размества. Накрая ги залепих както са огънати леко на дъга. :wink:
Нали продават такива залепващи се ленти? Що се мъчиш с тая рулетка?
Е такава примерно:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... ROKL5A1OLE
Фитилчо - майстор
Щото у бегето не знам къде да я намеря. Прецаках се :?
themask - специалист
У бегето най-много да те гледат умно тук и там. Аз съм се отказал да търся каквото и да било вече по родните магазини. Щом за една кука обиколих половин София...
Простете за спама. la_bamz много добър напредък с машинката, продължавай в тоя дух!
Фитилчо - майстор
Новият собственик е нетърпелив ,иначе щях да викна много ясно.... :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

Тема "Въвеждане в експлоатация на Wadkin Bursgreen 10"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: