Връзката между 2 свята
solo5 - майстор
silllveto написа:
а с жълтеникавите ивици - 45лв.
45лв беше целия пакет с жълтеникавите ивици,
а пакета е 1,44 кв.м. или 8 плочи 30х60 см :roll:
от днес са го вдигнали на 50лв пакета ....
silllveto - Майсторица
Ако наистина става въпрос за същия. Може оня верно да е испански :?
И аз с мойте 50квадрата, ако не излезе хубав, леле, леле... :datz:
solo5 - майстор
тоя с жълтите ивици изглеждаше добре
супер го бях измислил да се съчетае с белия
в коридора - бял, а в кухнята от жълтия
ама къде ги видях тия надраскани точици, че ме отказаха :?
silllveto - Майсторица
Жълтия не е ли мн блед, за да се съчетава с бял. По-добре ги направи един цвят, за да не сбъркаш. Иначе идеята за еднотипния гранитогрес, но в различни цветове е добра. Подобно нещо правим в един апартамент - банята и тоалетната понеже са отделно, са от един вид плочки, само че в различни цветове. Като станат готови ще ги снимам. :)
Последна промяна от silllveto на чет окт 16, 2008 5:42 pm, променено общо 1 път.
solo5 - майстор
silllveto написа:
Жълтия не е ли мн блед, за да се съчетава с бял.
не, много добре се съчетаваше
а и без това щяха да бъдат в отделни помещения
но все пак помислих като се отворят вратите да не стане манджа с грозде :lol:

и аз исках да са един тип плочки, да се различават само по цвят :roll:

външната ми врата е сива, но изглежда като 3D, защото самата боя е някаква специална и е на балончета
навремето не съм помислил достатъчно да я направя друг цвят и сега си нося кръста :-D
та белия гранитогрес щеше да се съчетае със сивото, както и с вратата на банята, която е цвят златен дъб :roll:
Последна промяна от solo5 на пон ное 17, 2008 10:33 pm, променено общо 1 път.
silllveto - Майсторица
Domashen_maistor написа:
Silveto, има един склад на гара Искър. Сигурното е, че са вносители и то май наистина на испански плочи. Там съм виждал доста евтино (мисля ,че такъв търсиш) и като се поопарича смятам да скокна и аз до там. Намира се като стигнеш до края на улицата при сервиза на фиат, завиваш към Бусманци, минаваш под моста, но не завиваш на дясно към Бусмаци (по моста над реката), а наляво. 40-50м от лявата страна е склада.
Ходих в склада, намерих го лесно благодарение на точното описание :) . Испанският гранитогрес беше само в ултрамодерни цветове. Дадоха ми техен каталог, а тези които търся бяха китайски. Цени - около 30лв.

Тема "ТУРСКИ ГРАНИТОГРЕС ?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: