шоп написа:...0фф ...
Като си спомня, че преди 30 години нямаше нищо-сега направо е пей сърце!
....
Aaa, не!
Знаеш ли какво благоденствие беше тогава?

Участникът получи предупреждение от модератор за това мнение.
шоп написа:...0фф ...
....
Keresteliev написа:Тоя пак се из.ака на метеното.шоп написа:...0фф ...
....
Aaa, не!
Чираче написа:Воистина, родителите ти са ти дали френско възпитание!!!Keresteliev написа:Тоя пак се из.ака на метеното.шоп написа:...0фф ...
....
Aaa, не!
![]()
Тогава наистина нямаше нищо. Нямаше бягства от затворите на рецидивисти, нямаше толкова много педали, нямаше толкова голяма корупция, нямаше безработни, нямаше неграмотни, нямаше гладни, ......нямаше и лумпени и дебили.![]()
А сега е рай.....
Virtex написа:Някои мнения бяха премахнати заради опит да се "политизира" темата, като има получени предупреждения за пореден спам.А това:
Keresteliev написа:Virtex, тоя до кога ще го траеш?Virtex написа:Някои мнения бяха премахнати заради опит да се "политизира" темата, като има получени предупреждения за пореден спам.А това:
"Като си спомня, че преди 30 години нямаше нищо-сега направо е пей сърце!"
не е ли "политизиране"?
п.п. Нейсе ...
iliya_i написа:Keresteliev написа:Virtex, тоя до кога ще го траеш?Virtex написа:Някои мнения бяха премахнати заради опит да се "политизира" темата, като има получени предупреждения за пореден спам.А това:
"Като си спомня, че преди 30 години нямаше нищо-сега направо е пей сърце!"
не е ли "политизиране"?
п.п. Нейсе ...
Освен да превръща всяка тема в спам, друго не е допринесъл.
Да не го държат на заплата чорбаджиите на форума?
Илийчо, що не питаш чорбаджиите на форума колко ми плащат? И ... какви ми са осигуровките?![]()
ПП. Извинявам се за спама. Можеш да го изтриеш.
Keresteliev написа: Илийчо, що не питаш чорбаджиите на форума колко ми плащат? И ... какви ми са осигуровките?Щото от мръсните ти пари не се интересувам.
iliya_i написа:Keresteliev написа: Илийчо, що не питаш чорбаджиите на форума колко ми плащат? И ... какви ми са осигуровките?Щото от мръсните ти пари не се интересувам.
Не се интересуваш, но виж какво си написал Илийчо:
"Да не го държат на заплата чорбаджиите на форума?"
![]()
Щом си си продал задника, след мненията ти трябва да пише "Спонсорирано".
Нали форума уж не е комерсиален, ама ти давай, лаф да ставя. Така се печелят рекламодатели.
Къде бе, илийчо, видя някоя моя реклама? Или ... ей тъй лаф да става и да трупаш постове?
Keresteliev написа:iliya_i написа:Keresteliev написа: Илийчо, що не питаш чорбаджиите на форума колко ми плащат? И ... какви ми са осигуровките?Щото от мръсните ти пари не се интересувам.
Не се интересуваш, но виж какво си написал Илийчо:
"Да не го държат на заплата чорбаджиите на форума?"
Ако не схващаш, написал съм го, щото според техните правила отдавна трябваше да те няма. 600 и кусур поста, и нито един по темата, в която пишеш. С изключение на тези в "Говорилнята"
![]()
Щом си си продал задника, след мненията ти трябва да пише "Спонсорирано".
Нали форума уж не е комерсиален, ама ти давай, лаф да ставя. Така се печелят рекламодатели.
Къде бе, илийчо, видя някоя моя реклама? Или ... ей тъй лаф да става и да трупаш постове?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: