Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
mici - специалист
Продадох жигулата:cry: и ми остана само Мерцедес 190 и нямам начин да превозвам някои леки, но обемни или дълги неща.:? Скоро ми се наложи да превозя една маса на 2 км и трябваше да търся товарно такси. А така бях свикнал с багажника на жигулката. Някой ако има багажник, фабричен или правен, моля да постне някои снимки, ще се помъча да си направя сам. Много е специфично захващането. Вярно, няма да му отива на мерца багажник:wink: , но понякога се налага.
shotik - майстор
В последно време по колите се монтират релси ,но някои ги ползват само като декорация ,аз ги ползвам за багажник.Купих от автоборса релси за Пасат,пробих покрива на определени места,малко ги скъсих и станаха добре.Трябва отвътре да се сяля таписерията на тавана ,но това се прави веднъж.За предмети с по голяма ширина не ползвам нищо,направо товаря,връзвам и карам,но за по тесни предмети от разстоянието между релсите ,съм направил 3 броя летви които ги закрепвам напречно и товаря ,връзвам и готово

Изображение

ето как изглежда колата ми с релсите отгоре

Изображение

на тази снимка това е балконска дограма 286Х180 см.
mici - специалист
Добро е решението на shotik, но някак си не ми се пробива покрива, ще се помъча да направя нещо леко и подвижно.

Тема "Багажник за Мерцедес" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: