Ето нещо изработено от мен.Изцяло затворен кръг преминал през отсичане ,бичене,сушене и изработка.Материал круша,орех и дъб.Взаимствано от азиатската школа.С такива нещица се разтоварвам и искам само да правя.

themask написа:Фитилчо написа:Надлъжното рязане трябва специална верига за него, специална шина (за големите резачки) и търпение.Дай да пробваме моята джаджа на тия цепеници
https://www.stihl.co.uk/STIHL-Products/ ... (PMX).aspxМаврутчо не се престраши преди време, ама ти може и да си по-авантюристично настроен
kuuuuuul написа:Аз като купувах резервната верига маркова,питах човека да ли няма някоя която да реже пирони,ама нямаше.Има, има даже бетона барабар с арматурата реже.Иначе рязането не беше проблем,но от пироните направо се отчупиха зъби.
lov написа:Разнася се едно мнение че когато ореха не иска да плододава като се набият пирони в ствола и се оправял. Не знам дали реално върши работа но и аз съм попадал на такова дърво.Не само - има твърдения, че пирон забит в ствола помагал против червей и почерняване на плода.
la_bamz написа: Айде стягай се, да знам дали да търся гатер докато са на камиончето или да ги разтоварвамДавай ги, днеска монтирах един чисто новичък и утре ще го вкарват в боя и цял ден ще се мотам там за свидетел само.:
Прикачен файл:а.jpg
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: