dragozow написа:Нови знам,че няма.Viali70 написа:Тези за които питаш не са в актуалната гама, не знам ще намериш ли втора ръка в добро здраве.dragozow написа:Нормалната и цена не е такава, справка в сайта на Щил. Иначе няма как да намалят цените или поне няма да е значително. Тези в Брюксел много ги тормозят с екоизискванията, шума, вибрациите и какво ли не.. В Русия например се продава Husqvarna 268, класика, още говорят за нея като 51 или 55. Е не е еко, но не е за Европа. Там продават и една много добра моторна коса, 143 RII.Нормалната и цена сега е 682 лв
Коя резачка е по добра 026 или 260 за резане на трупчета.. Никога не съм работил с тая серия (26) в смисъл коя е по корава машина.
Днес направих сравнение с 251 и 250.
И мога да кажа , че 251 се представи много по добре.. Гори по малко вибрацйите са по малко,също така е и по мощна.. Едната проба резане на трубчета 10 кубика.. 5
к. с едната и 5 к.. с другата.. И в гората на средно дебели дървета.. Вече съм сигорен ,че ms 251 е по добрия вариянт.. Не знам какво толко ги оплюват правени в Китай и други глупости..
Същите глупости се пишеха и за ms 440.
Че къса шпилките на цилиндъра.. При мен 7-8 г.. Горе долу яка работа никакви проблеми..