• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
sergi - специалист
здравейте
след малко бавене най-сетне съм регистриран....
искам да изкажа първо респект към всички от форума за знаенето и моженето и да кажа че вършите страхотна работа
докато ми стане регистрацията , а и преди това вече 3 месеца само чета.
сега само да се похваля с новата придобивка , а като съм готов ще започна с питанките...особено към велси , защото къщата е в село до търново и има спешна нужда от преглед и ремонт на покрива

дано за начало не съм ви отегчил

поздрави отново

Прикачен файл

DSCN0521.JPG
DSCN0521.JPG (215.82 KиБ) Видяна 6254 пъти

Прикачен файл

DSCN0521.JPG
DSCN0521.JPG (107.79 KиБ) Видяна 6254 пъти

Прикачен файл

DSCN0522.JPG
DSCN0522.JPG (215.1 KиБ) Видяна 6254 пъти
silllveto - Майсторица
Честито, със здраве да я позваш! И преди майсторите да са казали тежката си дума, ще кажа, че има дух, а мястото е очарователно! Дай подробности за цена, състояние и брой стаи. Благодаря.
Justy - майстор
Честито и от мен, много работа си е къщата, но така както можеш да се почувстваш на въздух и на воля, трябва да се изживее - не се описва. Това вдясно - детската градина ли е :wink:
sergi - специалист
благодаря ви
това за детската градина беше добре
това е пристройка с още 1-2 стаи +баня и тоалетна , а отгоре над нея има....оранжерия ! след малко ще пусна снимка

иначе селото е на 25 км от търново , над горна оряховица на баирите

Прикачен файл

DSCN0525.JPG
DSCN0525.JPG (108.98 KиБ) Видяна 6218 пъти

Прикачен файл

DSCN0528.JPG
DSCN0528.JPG (109.09 KиБ) Видяна 6218 пъти

Прикачен файл

DSCN0526.JPG
DSCN0526.JPG (215.63 KиБ) Видяна 6218 пъти
sergi - специалист
абе подпалих се с тая къща ама не съм спец като вас...
сега съм я капарирал само и ако велси ми обърне внимание за намиране майстор на покрив, че е в неговия район ще е добре
на пристройката има за подмяна керемиди и на къщата от ляво едно дърво я подпира
n.nikoloff - специалист
Къщата си е къща - дерзай смело.
LZ - специалист
Уеуе, много хубава.
Честито!
crez - майстор
Браво, много си е добра къщата.Честито. Бая работа те чака. По повод покрива и аз като натрапен селянин да ти предам част от моя опит в тази насока, със стара селска къща през 1998 г. и непознат за никой от селото.
1."Регистрирай" се в селската общност, първо чрез съседи после на мегдана да те приемат за свой.
2.Поразпитай за майстори на покриви, във всяко село има поне 2-3, друго може да не могат но покривите ги умеят, та цялото село на тях чака. Всички имат покриви и те регулярно имат нужда от ремонт. Ако не си решил разбира се да го сменяш с нови технологии, нова констукция,покривна обшивка и т.н, тогава търси такива които работят с тези технологии. Поразпитай за цени, знай че като чужд в селото ще си опитват да те цакат.
3. Това дърво да къщата го махай веднага, ще ти отдат основите,а може и стените да напука, знай че колкото е короната на дървото толкова са и корените.
За сега толкоз,ще питаш за помиина яма във форума доста сме я дъвкали тази тема.
sergi - специалист
благодаря майстори

при съседите се регистрирах па после ще видим как става на мегдана
сега съм хванал местен за покрива само да го прегледа и да подмени тук-таме нещо да не тече зимата
след малко ще пусна снимки на цялата къща
  • 1
  • 2

Тема "нова придобивка - къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: