Master_Kenobi - V.I.P.
Ще кажеме, че трябва да чакате поне още година, щом пукнатините се роят и увеличават...
Рекламация правихте ли? Търсете обяснения и решаване на въпроса от строител, или инвеститор. Гаранционните срокове за това са дълги.
iolly_ - специалист
Във всички апартаменти е така и никой нищо не прави....всеки се оправя сам. И да се обадим в най-добрият случай ще замажат отгоре и това е..след седмица пак ще е същото.
Master_Kenobi - V.I.P.
Брей, тия от НИКМИ са ви взели страха, а! Тъпо... Дали пък ако им се озъбиш компетентно няма да омекнат?! :?
Нещо такова... подходящо облекло, тон, изказ, поглед и адвокат в съпровод... Как ли ще им се отрази?! :-D
Адвоката не е зъдължително да е истински, ама трябва нещо да поназнайва. :)
iolly_ - специалист
Здравейте, извинявам се на всички, които ми помогнаха със съвети, че отдавна не съм писала. Просто ни налегнаха други неща, но сега искам да ви пиша, че в крайна сметка решихме първо да потърсим сметка от строителите НИКМИ. В крайна сметка блока е с 5 годишна гаранция и решихме да опитаме. Написали сме им писмо преди празниците с подробно описание на пукнатините и местата им, както и един куп наработещи контакти. Изчакваме ги тези дни да вземат отношение. Ако не ни посъветваха да им отправим покана чрез нотариус, комшии от блока казаха, че този вариант имал много бърз ефект.

Иначе не вярвам нещо да свършат като хората..просто ще скалъпят работата, както с един крив таван преди подписване на акт 15, но решихме първо така да опитаме. А покрай нашето ново жилище има много теми за помощ.

Много ценя този форум, защото ми подаде ръка преди две години за нещо, което стартирах и винаги ще съм задължена. Благодаря ви, че ви има.

Ще ви държа в течение. Благодаря ви за всичко, оценявам го, просто не винаги остава време за всяка тема, която съм започнала и затова действам по актуалните в момента.
The_FAN - специалист
iolly_ написа:
Много ценя този форум, защото ми подаде ръка преди две години за нещо, което стартирах.....
И какво е това нещо ?? Тук тайни си нямаме :?
iolly_ - специалист
Ами преди две..даже вече три години започнах свой собствен бизнес, ако мога така да го нарека, въпреки, че не искам, защото по-важното е какво удовлетворение ми донесе, отколкото колко пари изкарах. Искаше ми се да се рекламирам, но нямах пари и почти се бях отчаяла, че някой ще научи за мен. А в този сайт не само ми дадоха възможността да го направя безплатно, но и ме подкрепиха. Още веднъж благодаря. Повече нищо няма да кажа, защото не искам да правя реклами в други, непозволени за това теми. Просто исках да отговоря на въпроса. Незнам дали всички оценяват факта, че в сайта можем да се рекламираме безплатно, но мисля, че трябва да го направят.

Модераторите може след известно време да изтрият този мой отговор, за да не пълним темата с излишни отклонения.

Ще пиша как са се развили нещата с отговора на НИКМИ и как евентуално са премахнали пукнатините.
The_FAN - специалист
Ето за това е личното съобщение :)
Както и да е - важното е че всичко се е развило добре за теб тогава, а надявам се и сега да стане така в случая с НИКМИ ! Успех !
iolly_ - специалист
От НИКМИ се веснаха и ни оправиха контактите...нещо в ел таблото беше проблема.

А за пукнатините казаха, че слагали някакви ленти лепенки и отгоре замазвали. Ако сме искали да казваме, но пак щяло да стане същото от слягането на блока. :x

Тема "Напукана стена...мога ли да я скрия с гипскартон?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: