Здравейте колеги за мен сезона свърши  .отоплявах къща 90кв. бойлер 80л. изолация 6см стереопор. ПВЦ дограма разхода от 10 10 2017 до днес Великден е 3600кг.моля за мнение а искам да кажа отоплението беше постоянно 21/23гр.изкам още да кажа пелетите бяха иглолистни

Бяхме се отказали, но благодарение на няколко гадинки(сколопендри, паяци, мравки..) от дървата ,съпругата даде зелена светлина
 Бяхме се отказали, но благодарение на няколко гадинки(сколопендри, паяци, мравки..) от дървата ,съпругата даде зелена светлина   Други ден отиваме да гледаме Бърнит 13-а на уж промо цена от 2420 лв+ подарък или прахосмукачка или термометър . Както бях писал в по стари коментари, ще топлим първи етаж панел, на 90% външни стени, саниран със сменени дограми, за зимата смятам да налепя по тавана декоративните плоскости за момента да има някаква изолация , до де събера за ремонт и да сложа гипсокартон с вата. Имам следните въпроси :
  Други ден отиваме да гледаме Бърнит 13-а на уж промо цена от 2420 лв+ подарък или прахосмукачка или термометър . Както бях писал в по стари коментари, ще топлим първи етаж панел, на 90% външни стени, саниран със сменени дограми, за зимата смятам да налепя по тавана декоративните плоскости за момента да има някаква изолация , до де събера за ремонт и да сложа гипсокартон с вата. Имам следните въпроси :1- 13-а ще стигне ли за 4 радиатора ( 2 панелни обикновени и 2 алуминиеви единия 10 глидера , един 20 на 60 височина )
2- какви термо глави е по добре да взема ( имам от едно време ни ги слагаха от топлофикация, когато бяхме на нея, обикновенни врътки с 5 степени)
3- Някой колега от Бургаска област да каже от къде и кога е най изгодно да се взимат пелети, че все пак с бебок на 8 месеца.
Благодаря !

.gif)

Използвам случая да кажа нещо -давам съвети примерно каква конфигурация и мощност да се избере ,повечето отговарят-той комшията е с еди какъв си котел или камина -Много е доволен.
 Използвам случая да кажа нещо -давам съвети примерно каква конфигурация и мощност да се избере ,повечето отговарят-той комшията е с еди какъв си котел или камина -Много е доволен.