• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
nikolov333 - майстор
Ще ти трябва ключ за бойлерно табло за такава мощност, но за 10лв.няма начин да стане както го мислиш..
hakama - специалист
За какво ми е, най-често да е натоварено с 1630 + 800Вт.
На "контакт" ще държа само скарата (800Вт).
Фурната рядко я ползвам, но ако си стои щепсела ѝ в контакта (без да е натоварена) - проблем ли е?
nikolov333 - майстор
Не но тия ключове дето са монтирани по разклонителната са калпави и не носят на продължително натоварване. Примерно един маслен радиатор у нас включен на половин мощност в такъв разклонител с ключ, го скапа за нула време. Хем беше от българските бакелитови с 5 гнезда и в останалите нямаше големи консуматори. Та разклонителите с такъв ключ на тях не са за мощни консуматори. Верно, че скарата няма да работи постоянно като радиатора и може и да изкара известно време време..
brick - специалист
brick написа:
mgbagera написа:
Ааа тия винтчета как ги обичам само :-D Имам ги ама са на битове и ако винта е на дълбоко няма бъркане. Обаче много лесно се и правят :) Ако ти се съсипва права отвертка си лесен. Иначе съм си правил и от гредарски пирон и свърши перфектна работа
Бъркаш, на китайските разклонители като тези на снимката слагат винтове с полуобли глави с три плитки насечки през 120 градуса по периферията. Нямат развиване с подръчни средства (самите винтове са надълбоко). Изработка на инструмент за един разклонител не си струва - по-добре замяна на разклонителя със свестен и разглобяем.
Днес видях актуалните модели разклонители в Лидъл и си вземам думите назад - наистина са с прекъснат прав шлиц и не е трудно да се разглобят (срещат се готови такива битове, но при липса може да се изпили някой бит или плоска отвертка).

Иначе по-горе имах предвид ето това (снимката е на лидълски разклонител от миналата година, но и всички китайски, които са ми попадали от 15 г. насам бяха с такива винтове):

Изображение

Прикачен файл

razkl (Small).PNG
brick - специалист
Актуално за софиянци - от днес в новия магазин до пазара Борово има разпродажба на някои позалежали артикули на доста изкушаващи цени (не са включени в седмичната брошура, има ги на отделна листовка). За нашия форум интересните са:
- 50 л компресор Parkside - 200 лв.
- лазерен далекомер Parkside - 30 лв.
По обяд компресорите бяха почти цял палет, далекомери имаше поне 30-ина.
mgbagera - специалист
brick написа:
Днес видях актуалните модели разклонители в Лидъл и си вземам думите назад - наистина са с прекъснат прав шлиц и не е трудно да се разглобят (срещат се готови такива битове, но при липса може да се изпили някой бит или плоска отвертка).
Само заради винтовете ли ходи до Лидл, да ги видиш какви са :-D То ако увеличиш снимката пак се виждат че са прекъснат прав шлиц ама не смеех да ти кажа да не помислиш че се заяждам нещо :roll: Аз погледнах и моя разклонител който също е от лидл, от преди 2г. и си е с обикновен винт за крастата отвертка.

Този дето ти си го снимал го виждам за първи път. Или са нов модел или просто още не съм попадал на тях и дано не ми попадат щото само такива нямам :lol:
brick - специалист
mgbagera написа:
brick написа:
Само заради винтовете ли ходи до Лидл, да ги видиш какви са :-D То ако увеличиш снимката пак се виждат че са прекъснат прав шлиц ама не смеех да ти кажа да не помислиш че се заяждам нещо :roll: Аз погледнах и моя разклонител който също е от лидл, от преди 2г. и си е с обикновен винт за крастата отвертка.

Този дето ти си го снимал го виждам за първи път. Или са нов модел или просто още не съм попадал на тях и дано не ми попадат щото само такива нямам :lol:
Ходих за мини-циркуляра от днешната промоция, а разклонителите загледах от любопитство. В къщи имам 5 или 6 от този тип китайска ширпотреба и всичките са с глави на винтовете като на снимката. Първия беше купен още 2003 г. при местене в ново жилище, така че не става дума за някаква нова измишльотина. На шлицовете обърнах внимание, когато се наложи да фиксирам два разклонителя към един рафт и се оказа, че нямат разглобяване. Оттогава първо това гледам във всеки разклонител :mrgreen:
monster18 - специалист
Колеги закупих си мултишлайфа така наречения дремел останах изненадан доста добро качество а като сложим и удължителя цената е повече от добра доволен съм!!!
lov - майстор
mgbagera написа:
Доста отдавна ги има и поне от 2-3 години търся такава отвертка. Даже са и два чешита има и малко по големи. Едно се опитвах даже да го разпробивам и се оказа че е доста закалено. Не успях и то със свредло точно за такава работа.
Тъй че ме подсети и търсенето е актуално.
Virtex - майстор
brick написа:
Актуално за софиянци - от днес в новия магазин до пазара Борово има разпродажба на някои позалежали артикули на доста изкушаващи цени (не са включени в седмичната брошура, има ги на отделна листовка). За нашия форум интересните са:
- 50 л компресор Parkside - 200 лв.
- лазерен далекомер Parkside - 30 лв.
По обяд компресорите бяха почти цял палет, далекомери имаше поне 30-ина.
само за там ли е валидна тази оферта ? На брошурата пише ли нещо по въпроса ?
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: