• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
agj - майстор
И преди са пускали такъв комплект чираци.Ако е същия -чираците са малки.В домашната работилница има нужда и от такива.На мен ми вършат идеална работа.
cholev - майстор
brick написа:
...
- лазерен далекомер Parkside - 30 лв.
....
Възползвах се от информацията и си взех най после лазерната рулетка иначе все я изпусках. На първо четене върло добра е. При добри условия на повърхност и светлина 0.1мм на метър дължина грешка :shock: . Най лош резултат- силно слънце и слабоотразяваща повърхност 8мм на 20м
Пътьом прескочих и до Березката наблизо (200метра) за водка и блондинки. Блондинки нямаше та ги замених с два арменски коняка 3 звезди :-D . Който пазарува от там да внимава с продавачките. Украинки и лъжат- мене се опитаха да ме метнат с 29лв (при сметка 160лв). Компа нещо заби и накрая в касовия бон метър шоколад за 29лв, който не съм взимал :?

И да при два компресора вече няма как да взема този слънчев 50л шепах за 200лв. Баси готината оферта. Който няма компресор тичай в Борово за 50л за 200лв
XpacTa - специалист
Не че нямам и аз същата рулетка, ама как аджеба ги измери тея 8мм на 20 метра грешка? Да не работиш в метеорологията? Рулетката е много добра и цената е супер - който мисли че може да му върши работа подобно нещо да налазва. Но все пак ми се струва, че малко прекаляваш с ентусиазъма.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Chefo77 написа:
Ако става дума за този циркуляр, то този е много по-добро решение. И така си е ОК, но с леки доработки става прекрасна машинка с нелошо прахоулавяне.
Изобщо не сравнявай циркуляр за една ръка с циркуляр за две ръце
radius - майстор
Казва се циНкуляр. :lol: :lol:
Няма да се сърдя, ако ме изтрие шефа.
DundyTheCroc - майстор
Чираците са си малки, да, ако трябва ще ги измеря вечерта, идеални за домашната ми работилница.
cholev - майстор
XpacTa написа:
Не че нямам и аз същата рулетка, ама как аджеба ги измери тея 8мм на 20 метра грешка? Да не работиш в метеорологията? Рулетката е много добра и цената е супер - който мисли че може да му върши работа подобно нещо да налазва. Но все пак ми се струва, че малко прекаляваш с ентусиазъма.
Елементарно Ватсон. Ами направих си труда и прочетох в ръководството. :-D . Да не искаш да меря грешката на 20м и с какъв еталон.
Там е написано типово на 20м 3мм. Минимално 20х0.1=2мм максимум 8мм
Можеш да провериш сам.
radius - майстор
Ама това не е честно! Подвеждаш хората, то може да пише много работи.
agj - майстор
radius написа:
Казва се циНкуляр. :lol: :lol:
Шегуваш ли се или ..наистина си мислиш че така се казва?
Последна промяна от agj на ср май 09, 2018 3:19 pm, променено общо 1 път.
radius - майстор
Не бе, ей ме, сериозен съм
Изображение
Я скивай
https://www.olx.bg/ads/q-%D1%86%D0%B8%D ... ption%5D=1
Последна промяна от radius на ср май 09, 2018 3:19 pm, променено общо 2 пъти.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: