Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
sspoko - специалист
ИМАХ ВПРЕДВИД РЕХАУ
sipher - помощник
и аз се спирам на рехау, като една от фирмите е Валда. Та тя предлага нелоши условия за трикамерен стъклопакет

Някой има ли впечатления за дограмата на фирма Валда
n.nikoloff - специалист
Валда не правеха ли VEKA?
Grezinski - специалист
В ETEM е истината!
Сега навлизат на пазара на PVC и цените им са добри! Клас А, на нивото на Шуко
ralev - специалист
Валда работи само REHAU от PVC профилите, аз вече четвърта година работя с тях и съм мого доволен от качеството. Машините им са много добри, и са много коректни със сроковете.
n.nikoloff - специалист
sipher написа:
и аз се спирам на рехау, като една от фирмите е Валда. Та тя предлага нелоши условия за трикамерен стъклопакет

Явно има - http://www.dograma.eu/viewtopic,p,536.html
torbalan - Дървен философ
sspoko написа:
Предстои ми поставяне на дограма предложиха ми 5 камерен профил 7см с 32мм. трислоен стъкло пакет даите мнение дали е достатъчна тази дебелина на пакета. Предварително благодаря.
а за дървена не си ли се замислял?
sipher - помощник
n.nikoloff написа:
sipher написа:

Явно има - http://www.dograma.eu/viewtopic,p,536.html
Четох този форум, ама тези май са се групирали от тия вечно недоволните и са се развихрили като сред свои. Забавили ги с няколко дена и опищяха нета-да не говорим, че случката е по време на големия строителен бум, когато фирмите работеха на по 2 смени.

Аз питам за качеството на материалите, защото е с една идея по-ниско като цена, а профилите на Валда ги гледах и изглеждат чудесно. Притеснява ме само достатъчността на дебелината на металната лента, за което питам във форума за лични впечатления
n.nikoloff - специалист
От опит мога да кажа, че най-важния фактор в цялостното изделие, наречено "дограма" е човешкия фактор. И най-хубавата система и със най-хубавите машини могат да се направят чудеса от безумие. И обратно. От моята практика примери бол. Отне ми доста време, докато събера екип, който внимава в това, което прави. Търсете и вие такива и чак тогава питайте за системата - рехау, мехау или каквото там ви харесва.
sipher - помощник
n.nikoloff написа:
От опит мога да кажа, че най-важния фактор в цялостното изделие, наречено "дограма" е човешкия фактор. И най-хубавата система и със най-хубавите машини могат да се направят чудеса от безумие. И обратно. От моята практика примери бол. Отне ми доста време, докато събера екип, който внимава в това, което прави. Търсете и вие такива и чак тогава питайте за системата - рехау, мехау или каквото там ви харесва.
а ти въобще знаеш ли какво говориш или просто си дрънкаш. много приказки, а нищо резултат

всъщност, не се ли изявяваше и в един правен форум по тема всичкология :? :? :?, та май те изгониха от там

Тема "Дограма???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: