• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
cat - специалист
Ми едва ли ни имат за бели хора просто не са могли да пласират и ги трупат тука . Електродите които продават стават ли за работа или са електроди колкото електрожена който продават .
agj - майстор
чет май 24, 2018 11:57 pmcat написа:
Ми едва ли ни имат за бели хора просто не са могли да пласират и ги трупат тука . Електродите които продават стават ли за работа или са електроди колкото електрожена който продават .
Не знам дали стават за работа ,но според мен са скъпи!Доколкото виждам от маркировката ,това са рутилови електроди ,продават ги обаче по скъпо и от базичните! :rolleyes:
stan73 - майстор
чет май 24, 2018 2:25 pmvanko_orion написа:
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=11609
Някой с мнение за този винтоверт за домашна употреба. Как се държи батерията, има ли нужда от често разреждане, колко издържа?
Добър, е и определено върши работа. Дано да попаднеш на читав екземпляр.
Virtex - майстор
Цял ден и никакви отзиви за малкия ъглошлайф ( копието на Bosch ) ? Редовните участници се излагат. :-D
zz_stefanov - майстор
Къде е Чолев :-D
plamen6703 - майстор
Ако става дума за акумулаторният ъглошлайф, днес го купих, но е Задушница и дори не съм отварял опаковката да го видя.
Взех го за дребни работи и предполагам, че няма да ми създава затруднения, а и цената е много добра! :partyman: :partyman:
cholev - майстор
Тук съм бе. Не пиша понеже ставах рано за ъглошлайфа и после си отспивах :-D
В 9 се върнах за тесто за пица и имаше още два. Напразно съм бързал. :lol: Жената звъни в паника- къде си. Никога не си ходил толкова рано в магазина. [-(
Аз за разлика от Пламен не само отворих, но и срязах няколко пластмасови перваза. Па екстра стана. (с универсалните дискове)
Приятна машинка.
Батерията не съм пробвал за съвместимост, но е на гризли и най вероятно няма да стане на 12в винтоверта
enigma79 - напреднал
нед май 27, 2018 12:09 amcholev написа:
Тук съм бе. Не пиша понеже ставах рано за ъглошлайфа и после си отспивах :-D
В 9 се върнах за тесто за пица и имаше още два. Напразно съм бързал. :lol: Жената звъни в паника- къде си. Никога не си ходил толкова рано в магазина. [-(
Аз за разлика от Пламен не само отворих, но и срязах няколко пластмасови перваза. Па екстра стана. (с универсалните дискове)
Приятна машинка.
Батерията не съм пробвал за съвместимост, но е на гризли и най вероятно няма да стане на 12в винтоверта
Батерията не стават,при срезове ъглошлайфа спира и това на тънка метална тръба,смесени чувства за сега :-D
kozl - майстор
Отдавна се писа по темите за батериите, че са като на импакта.
Днес дали ще има бройки :?
brick - специалист
kozl написа:
Днес дали ще има бройки :?
Вчера между 11 и 12 ч. се отбих в три софийски лидъла, които ми бяха на път. Навсякъде беше разграбено. В първия поне успях да докопам една кутийка универсални дискчета (стават и за пневмошлайфчето).
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: