• 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Аз вчера към 8.30 отнесох 2 бройки (за мен и за колега), както и колкото имаше (7) кутийки дискове. Машинката е добра, оригиналният диск е пълно говно. Няма нужда да правим сравнения с оригинала, машинката е страхотна за парите си!!!
Съвет - вадете батерията, когато сменяте диска! Блокажът не е особено надежден, плъзгачът задейства бързо, а дискът е прекалено близо до ръцете ви!
cholev - майстор
нед май 27, 2018 10:15 amChefo77 написа:
..Съвет - вадете батерията, когато сменяте диска! Блокажът не е особено надежден, плъзгачът задейства бързо, а дискът е прекалено близо до ръцете ви!
:-D
И аз го рабрах по трудния начин. :-D Резнах леко кожата на палеца. Много други уреди имат прекалено усложнено пускане, а тук пък обратно- лек спусък. Аз лично се издъних не на смяна на диска, а на тест завъртане на предпазителя. Диска тръгна и жулнах кожата на палеца.
plamen6703 - майстор
Днес си купих още един такъв ъглошлайф, не че ми трябват два, а заради батерията, да имам две батерии! :partyman:
kozl - майстор
Да разграбено (Луи Айер и Кабележков), но имаше няколко пакетчета с дискове. Отворих едно - диаметъра на дисковете под 100 мм ми се видя :?
Ма като няма флексчета и интерсе немах за обозрение :sad: .
Chefo77 - майстор
Дисковете са много полезни и препоръчвам всеки, който си е взел шлайфче, да се зареди до дупка. Бош имат такива за инокс (режат алуминий по-зле от тези), за дърво и пластмаса на мноооого по-висока цена, и за керамика.
batVenci - специалист
нед май 27, 2018 4:09 pmplamen6703 написа:
Днес си купих още един такъв ъглошлайф, не че ми трябват два, а заради батерията, да имам две батерии! :partyman:
Не е ли малко скъпо да се дадат толкова за батерия...
plamen6703 - майстор
Реално съм купил два ъглошлайфа и не е скъпо :) като цяло ще ползвам само един и ще имам под ръка две батерии. Машинката "яде" много бързо батерията и една резервна е за предпочитане, купих и доста дискове, пробвах как работи и съм доволен. :partyman:
enigma79 - напреднал
нед май 27, 2018 9:23 ambrick написа:
kozl написа:
Днес дали ще има бройки :?
Вчера между 11 и 12 ч. се отбих в три софийски лидъла, които ми бяха на път. Навсякъде беше разграбено. В първия поне успях да докопам една кутийка универсални дискчета (стават и за пневмошлайфчето).
И ще кажа защо а именно в 7.00ч. Лидъл Ал.Стамболийски 196 изкараха всичко налично а именно 5 или 6 кашона вътре по 2 бройки и казаха само това е :? :-D
XpacTa - специалист
Промоционалната брошура на магазина в Борово за другата седмица:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
nikolov333 - майстор
У наше село минах току що и си стояха 4 минишлайфа, 5 пакета дискове за метал и 3 за мулти материали. След мене останаха 2 минишлайфа и 1 отворен пакет дискове за метал.. :idea:
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: