Най - вълнуващия въпрос зимно време.
пон юни 04, 2018 10:32 amfilmatoplo написа:
:wink: Баба Ванга не може да познае качеството на пелетите- та ти :wink: .
Филматори, не подигай тези кокали, че са ти тежки!
Айтоските ги "гледах" от монитора. Цената ми хареса и ако имах удобен транспорт, бих ги погледнал и с очилата.
Беден ми е опита с пелетките, ма с огиня богат е. Трета година купувам на "сляпо", а народа се пробва избира, пита....да не са прекара де...
Никой няма да чуе, че съм ревнал.
Ако ми отеснее джоба, няма да се занимавам с Тронове, борове и т.н. качествени пелети.
Sabonis - специалист
ще пробваме ще видим ,цената е добра ,до Сливен ще ми ги докарат за 50 лв с техен транспорт до 2 т. и пак ще ми излязат около 190 лв тона, сливенските не мърдат ни зиме, ни лете, 260 кинта
filmatoplo - майстор
Брата гори слънчогледови ,миналото лято даде над 2000 лв на един Ангелин от Сливен за 12 тона сл пелети,и след това иди си търси пелетите :x .Горил е и от Карнобат 8 мм -скъпи и отделят мн пепел и отиват мн бързо .Веднъж попадна и на едни Айтоски сл пелети 6 мм супер качество ,но май не бяха произведени там . :? абе като на война :wink: .И аз се каня за 2 тона дървесни на цена поне 340-350 лв ама на дали :wink: .
Sabonis - специалист
доколкото разбрах в айтос са само на склад, фирма баумикс
markoscbr - специалист
Филме не казвай на никого за 2тона ,и на 400 да ги вземеш щом знаеш че ще те изкара зимата,ами какво да кажат хора които вземат по 7,8т тези хора имат право да се мръщят.Аз бях писал по горе че взех едни чамови 5т на 300л но не мога да ти кажа за качество мога зимата, ако проявяваш интерес мога да ти пиша номера на лични и стоката парата ако имаш време отскочи до цеха им в Сливен.
jolobg - специалист
Още не съм инсталирал системата (Грейко), но искам до края на юни или най-късно началото на юли да се заредя наведнъж с 6 т. слънчогледови. За първа година ще ми е изобщо отопление на пелети и ще съм благодарен, ако някой от/около София ме насочи към коректен търговец пак от там, с качествени слънчогледови пелети. Обявите, които виждам в нета са ~ 240 лв./тон в чували по 15 кг. от склад София. Керпи пък искат 253 лв. от Павликени и т.н. Това цени от миналата година по това време ли са или вече са си начислили очакваното увеличение на тока :mrgreen: :axe: ? Препоръки?
markoscbr - специалист
Колега единственото решение за по евтино е Биг бег по тон но това е тродоемко,а и обявената цена питай дали е с ДДС оказва се така че като отидеш и тогава ти казват за ДДС то и тогава ако е от далеч ни в клин ни в ракав успех
jolobg - специалист
Цените са крайни, с вкл. ДДС.
За "големия чувал" нямам подходящо място за съхранение и преместването е много сложно. Така, че ще бъде на палета с 15 кг. чували.

Ако някой не иска съвета му към мен да се се смята за реклама, може да пише на лични или на e-mail jolobg63@gmail.com.
markoscbr - специалист
Каква реална площ ще отопляваш аз отоплявам 130кв.по часово в зависимост от студа и за сезона ми изгори 4,500 сл.люспа
filmatoplo - майстор
Ами значи тези слънчогледови пелети от Айтос бяха супер ,брата купуваше от тях -6 мм много добре компресирани ,лъскави ,калибровани и калорични .За 8 мм им нямам наблюдения ,но всеки трябва да ги види ,тества и прецени -току виж променили качеството :wink: .

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: