И аз в Козлодуй си взех такива,но ги водят,че са букови
едва ли в Говежда да имат чак такъв голям асортимент на широколистна дървесина 

ср май 30, 2018 1:46 pmburner написа: Във Видин дъбови пелети на Говежда - Екоинд - 360 лева за тон, 5,40 торбата, безплатен превоз и разтоварване.Миналата година ми докараха от тях 5т.по 350 лв.т с транспорта.Изгорих 3т.Завчера поръчах,но вече цената е 365лв.т. Оправданието е че се вдигнала цената на дървата,което е вярно. Аз лично съм доволен от тези пелети. Чистя един път седмично с прахосмукачката финна сива пепел,няма неизгорели пелети.
ср май 30, 2018 10:26 pmliverpool-64 написа: И аз в Козлодуй си взех такива,но ги водят,че са буковиМоже и аз да съм сбъркал.едва ли в Говежда да имат чак такъв голям асортимент на широколистна дървесина
![]()
съб юни 09, 2018 3:11 pmТрифон П.Трифонов написа:Колко пари бяха и колко са сега? От къде могат да се закупят?съб юни 09, 2018 9:12 amjolobg написа: Колеги от Русе, горили ли сте слънчогледови пелети на местен производител? На Апи Варна оод? Има ли други производители от /около Русе?Не съм от Русе, ама миналата година горих русенски пелети. Бяха добри.
Тая година са поскъпнали.
съб юни 09, 2018 3:14 pmhuligancho написа: ...Бяха 220, докараха ми ги до Аксаково на 20 пари за курс.
Колко пари бяха и колко са сега? От къде могат да се закупят?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: