• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 629
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
preslav - майстор
Мисля, че спор няма, че спорът е излишен - маслото е причина за прекомерния нагар, а не бензина и центровката на жената.
Между другото видях, че китайско-италианските гадове са осигурили вентилация на картерните газове, същата манджа като при Жигулките, на които им висяха тръбите под маторя, че да не се омазнява въздушния филтър. При мен половината въздушен филтър е омаслен, но нали съм за ЕКО-БИО земеделието не махнах тръбичката, а накарах жената да сложи очилата, че да мога да я нацеля (тръбичката де).
Иначе всеки е прав за себе си, аз нямам проблем с маслените сегменти и центровката, май и компресията ми държи, ама пуста свещ, ту изгасва, ту загасва, светлина не прави, само мъжди и сажди не търпи.
Пресли, на теб ти е ясно що ти напрай така машинката.
Нека първо Чирачето и Андри да кажат ко са случва!
Иванов ше го обясни най добре, ма нека поне веднъж да е ясно кой е компетентен и кой не.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед юни 10, 2018 9:27 pmТрифон П.Трифонов написа:
... ма нека поне веднъж да е ясно...
:roll:
preslav - майстор
нед юни 10, 2018 9:27 pmТрифон П.Трифонов написа:
Пресли, на теб ти е ясно що ти напрай така машинката.
Нека първо Чирачето и Андри да кажат ко са случва!
Иванов ше го обясни най добре, ма нека поне веднъж да е ясно кой е компетентен и кой не.
За мен това не е просто машинка, тя вече си има име Пърполета, тя си пърпоЛЕТИ, споделих някакъв си опит, а то стана като трактат "Що му е на Попа акордеон", ами пишел човека дисертация на тема "Ролята на духовата музика в духовното изграждане на българското духовенство". Махам я тая свещ, заравям я в земята заедно с жената, ааа жената не я заравям преди сланата, че някой ще трябва да бере домата.
Изядахме първите тиквички. Макар и позакъснели, бяха много вкусни.
Бях изключил поливките, след последното божествено поливане, но щракнах пак компа, да прай тиквички. С яйца по панагюрски и чеснов сосец ......
preslav - майстор
нед юни 10, 2018 9:59 pmТрифон П.Трифонов написа:
Изядахме първите тиквички. Макар и позакъснели, бяха много вкусни.
Бях изключил поливките, след последното божествено поливане, но щракнах пак компа, да прай тиквички. С яйца по панагюрски и чеснов сосец ......
Да ви е сладко, на всеки да му е сладко - отдавна не сме спрятали яйцами на волскими очами, ама то за това трябват яйца, а не само шпековка, че и нарязана.
kuger - майстор
Начи, не се пра`ете на поети, ами пишете къде е цилиндрото - напърчено или полегнало! Мойто фреза съм я карал едва ли не легнала, ама маторя е с напърчен цилиндър. От 2001 лето не съм развъртал свещ.
Това не пречи в момента фрезата да е в бокса в насипно състояние. Скъсах верига на редуктора :sad: :sad:

пп: Тиквичките ги пробвахме преди седмица, краставиците... :? :? , като противотанкови гранати станаха, че и горчиви :shock: В дебелата част семки за люпене. Купих някакво нонейм семе от /няма да му правя реклама на хипера, само ще спомена, че на пакетцето има нарязана на спирала краставица/, добре, че Герганата вече има завръзи, като почнем да берем, другите директно в компостьора! На тяхно място или Сандра или Тести Гриин.
нед юни 10, 2018 10:20 pmkuger написа:
..., ами пишете къде е цилиндрото - напърчено или полегнало!...
Ееее, колко джокери да давам?! Призма фортеко, толко стига.
Тва, за краставиците, от сорта ли е, или от поливките?
За горчивото и кривото съм чувал, че е свързано с водата, ма пък пишеш, че са големи....
kuger - майстор
нед юни 10, 2018 10:30 pmТрифон П.Трифонов написа:
нед юни 10, 2018 10:20 pmkuger написа:
..., ами пишете къде е цилиндрото - напърчено или полегнало!...
Ееее, колко джокери да давам?! Призма фортеко, толко стига.
Тва, за краставиците, от сорта ли е, или от поливките?
За горчивото и кривото съм чувал, че е свързано с водата, ма пък пишеш, че са големи....
Поред, тепърва може би ще се интересувам от марки, това за фрезите, /при условие, че не успея да вкарам моята в пътя/. Макар, че ми е мерак за нещо ново.
Краставиците, ами гледам от над десет години. Сефте ми се случват горчиви, а ги гледам по един тертип. Тези за сефте /и за последно/ купувам!
vlax - майстор
съб юни 09, 2018 7:20 ampreslav написа:
Между другото преди чушките е бамята - някой беше питал, май влакс.
Да аз питах и ето резултата за сега от вчера
бамя и пипер
Изображение
домати
Изображение
тиквички
Изображение
краставици
Изображение
чубрица и зелен боб
Изображение
общ изглед.Тази година закъснях с подготвяне на местото и се движа с 1 месец назад спрямо комшиите.Миналата седмица откъснах първите краставици и тиквички. :)
Изображение
ябълки
Изображение
Тази година се родиха много ябълки,разреждам и пак накланят клоните,ужас ще счупат клоните. :-D Вчера пръсках ябълките.Скоро трябва да подпирам клоните.
Част от овощната градина след вчерашното поредно постригване на тревата.
Изображение
Може би трябва да направим и тема Привет начинаещи овощари
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 629

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: