• 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
nikolov333 - майстор
Взех 2 батерии със зарядно и ъглошлайф.. В нашия Лидъл има още два шлайфа и 10-на батерии, ако някой е на зор да пише..
Гост - специалист
чет юни 14, 2018 11:04 amDjack написа:
Някой ако е докопал повече бройки от големите батерии или си е взел само за "спорта", ще го отърва тутакси! :partyman:
Реших тази сутрин на път за работа да мина и да си взема батерия 4 А/h. Мисля си- 7:30 е достатъчно рано,ще има бройки... няма нужда да висна половин час по- рано и да чакам да отворят магазина.
Да, ама - НЕ. Питах продавачката- какво се случва- изкарвали ли са от склада изобщо такива батерии, та няма по стелажите ??? (щото машинки имаше от всеки вид)
Каза, че са изкарали и са ги разграбили буквално от ръцете й.
Сигурно са били десетина бройки, не може женицата да носи 50 батерии в ръцете си, я.
Та- има вероятност да се появят в продавалника- все пак в 7:00 h е имало предприемчиви хора на стартова позиция пред магазина.
batVenci - специалист
Да имаше амбицирани хора с раници заели стартова позиция пред вратата. Сега май разтоварват раниците в продавалника...
Гост - специалист
чет юни 14, 2018 2:00 pmbatVenci написа:
Да имаше амбицирани хора с раници заели стартова позиция пред вратата. Сега май разтоварват раниците в продавалника...
Има ги вече там. По 90 лв. Умишлено няма да давам линк, за да не му правя услуга на прекупвача.

На мен ми е странна политиката на Лидл. Още при откриване на магазините им беше такава стратегията- да създадат еуфория у хората и да се блъскат за банани по 70 ст./кг.
Не е това начина да вкараш хората в магазина. Да отиде за едно нещо и покрай него да напълни количката... Тая сутрин забелязах, че който си беше взел ъглошлайф или прободен трион- си беше купил само машинките ( естестено и батерии със зарядно към тях). Никой не беше взел дори хляб и кисело мляко към покупката си.
Аз като отидох само за батерия 4 А/h и нямаше- как мислите- дали напазарувах хранителни продукти?
vlax - майстор
чет юни 14, 2018 2:22 pmГост написа:
Аз като отидох само за батерия 4 А/h и нямаше- как мислите- дали напазарувах хранителни продукти?
Може пък стратегията им да е обратна,да не повярваш,влизаш за хранителни, излизаш с хранителни и батерия. :-D
Влизам за сладолед,излизам със сладолед и овощарска ножица. :)
kozl - майстор
У гръчко мое да са артисали от батареите :?
Я така импакто го напазуравх от Еспаньола в Лидъл в БарсИлона га влезнах да си взема от одеколона.
agj - майстор
Хайде и аз хем да се похваля ,хем и да се оплача !Пратих днес сина, да ми купи едно малко винтовертче.Преди малко го разгледах и установих че фенера не иска да светне!Утре ще отскоча до магазина и ако са останали бройки ,ще го сменя .Не че е голям проблем но си е редно всичко да му е наред!
cat - специалист
Agj и един инверторен електрожен да си вземеш :lol: Днес п опуснах блъсканицата утре ще мина да си взема ножчета за сабления трион .
kozl - майстор
чет юни 14, 2018 5:53 pmagj написа:
Хайде и аз хем да се похваля ,хем и да се оплача !Пратих днес сина, да ми купи едно малко винтовертче.Преди малко го разгледах и установих че фенера не иска да светне!Утре ще отскоча до магазина и ако са останали бройки ,ще го сменя .Не че е голям проблем но си е редно всичко да му е наред!
То и при мен не искаше да светне доде рабрах как се пуща. И само веднаж до ся ми се налагало да го ползвам тва фенерче га спря тока, а при нас рядко спира.
Аз пък към обяд нахлух в два софийски Лидъла на Кабележков и на Луи Айдер. Но уви, на щандовете моите играчки не открих.
Гледам комплекта зарядно+батерия 2Ah - купища. Тая батарея за импактора ли е :?
Доколкот помня батерията за импакта=бат.за перфоратора=бат.за ъглошлайфа и не стаа за винтоврътите :?
grizan1980 - специалист
пон юни 11, 2018 8:04 amgrizan1980 написа:
колеги едно питане ,че може да съм пропуснал някъде из темите! Тези нови батерии х20 съвместими ли са със старите 18В . Някога си взех циркуляр и винтоверт от серията от 3 . Ако някой е пробвал нека сподели .... Благодаря
След като никой нищо не каза - не стават ...... И да купих си 4Ач батерия която с побългаряване ще стане на верта ако се наложи.... Зор беше заради циркуляра ,но явно като и други големи производители на определено време сменят всичко за да те накарат да си купиш новото ....
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: