Няма нищо инверторно в този "електрожен"
! 

съб юни 16, 2018 11:58 amddenkov написа: Инверторния електрожен не е ли много слаб? В магазина на Борово имаше още бройки.100A ако са истински за домашна работа въобще не са малко и са напълно достатъчни.
съб юни 16, 2018 12:10 pmplamen6703 написа: Няма нищо инверторно в този "електрожен"В този няма, но в Лидл Борово има повече от "този" и няколко от предишните, т.е. има и от двата вида!
![]()
съб юни 16, 2018 2:25 pmsilent написа:Инверторния е 80 А макс. Аз затова питам дали не е слаб. Нямам никакъв опит със заварките но ще се уча.съб юни 16, 2018 11:58 amddenkov написа: Инверторния електрожен не е ли много слаб? В магазина на Борово имаше още бройки.100A ако са истински за домашна работа въобще не са малко и са напълно достатъчни.
В къщи едва ли на някой му се налага да работи с електроди над 2,5мм и с железа с дебелина над 4-5мм...
Не знам какво е качеството на въпросния електрожен но ако е прилично направен е напълно достатъчен за у дома още повече че цената му не е лоша.
съб юни 16, 2018 7:29 pmjekasus написа:С никого не споря.Просто казвам че електрожена е скъп за тази мощност,нито знам какво му е качеството, нито пък как заварява.Сравнение правя единствено по ценови клас и възможности на машината.agj написа:На подобна цена може да се купи двойно по мощен.Спор за профи инструменти и лидъл инструменти не се допуска...
Но сравнение близка цена-качество смятам трябва да има.
jekasus написа:В Базара колко - 220лв? От Лидъла не знам колко.В Базара и на Пазара електрожените дори и не ги поглеждам!
jekasus написа: Твоя по-добър вариант?Прегледайте сайтовете на Арго Маркет и АИГ заваряване и в рамките но 200-250 лв. ще намерите по добър вариант!
lov написа:Кат станат у Лидъла по толкоз ша вземаАз пипнах един сладур за 10 пъти по-скъп в цената и така му се радвах...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: