• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 628
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
nikel - специалист
пон юни 18, 2018 8:20 pmn_a написа:
пон юни 18, 2018 6:14 pmpreslav написа:

При мен въпросната арматура не се набива лесно, става само с чук или тесла, а как се маа с чука над височината на главата не знам.
Ами опитах да забия късо джIлязо, с идеята да го звадя и в дупката да пъхна колчето,
но Н Е С Т А Н А
Пробвай с това:

Прикачен файл

Уред за нобиване на колове.jpg
gnt69 - майстор
Мене тъщата ме мъчи да и набивам коловете ама ги набивам с ръце и акъл. Преди забиване на коловете пускам капковото за няколко часа и после лесно на ръка се забиват. Ако не си полял предварително трябва чук или устройства като показаните на снимките. Ако си полял само килограми и здрави ръце. :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон юни 18, 2018 10:26 pmgnt69 написа:
Мене тъщата ме мъчи да и набивам коловете ама ги набивам с ръце и акъл. Преди забиване на коловете пускам капковото за няколко часа и после лесно на ръка се забиват. Ако не си полял предварително трябва чук или устройства като показаните на снимките. Ако си полял само килограми и здрави ръце. :partyman:
И аз на вчерашния дъжд се надам...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пон юни 18, 2018 10:05 pmnikel написа:

Пробвай с това:
Ами, може до там да стигна
vlax - майстор
Днес и утре Емо Чолаков даде малко почивка на дъжда да не вали.Мисля да напръскам довечера почти всичко ,ябълки,сливи,праскови,асми, домати,пипер и бамята :) ,че е минаха 10 дни от последното пръскане.
kr1100 - майстор
[quote=n_a Ами опитах да забия късо джIлязо, с идеята да го звадя и в дупката да пъхна колчето,
но Н Е С Т А Н А
[/quote]
Перфоратор с дълго свредло / е и разпъване на кабеляк/

@vlax - за завиждане си. В събота успях да пръсна дръвцата сутринта в 6:30 След 7:30-40 ч излезе вятър.
nautilus33 - майстор
Да попитам- късно ли е да сея зеле за разсад, че събота сях и вече покълва, или да се ориентирам към вече готов за засаждане разсад?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
вт юни 19, 2018 11:34 amkr1100 написа:
Перфоратор с дълго свредло / е и разпъване на кабеляк/
Викаш, да търся ток...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
вт юни 19, 2018 12:01 pmnautilus33 написа:
Да попитам- късно ли е да сея зеле за разсад, че събота сях и вече покълва, или да се ориентирам към вече готов за засаждане разсад?
У книгите пише, че сега се СЕЕ късното зеле. Сее се семе... Сади се разсад... та не ще да си закъснял. И успех!
п.с. "Най-подходящият срок на засаждане на късно зеле е втората деседневка на юли"
nautilus33 - майстор
Супер. То късно май ще е, така нареченото кьосе за бидоня :) Че не си спомням миналата година кога садихме разсада.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 628

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: