• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
plamen6703 - майстор
То проблема идва от незнание, кои от градинските техники "искат" трижилен удължител :wink:! :partyman:
alexfs - напреднал
ср юни 27, 2018 9:26 pmplamen6703 написа:
То проблема идва от незнание, кои от градинските техники "искат" трижилен удължител :wink:! :partyman:
Е то на самия продукт в упътването си пише в повечето случеи :-D
plamen6703 - майстор
ср юни 27, 2018 9:35 pmalexfs написа:
На кой продукт в упътването си видял, че пише само за трижилен удължител :wink: !
grizan1980 - специалист
Тези удължители не се ползват целогодишно в градината..... Та могат да свършат работа и за нещо друго. Аз съм си купил удължител 3х 1 кв. Мм, 20 м. За резачката. В момента го ползвам за помпата за поливане. Направих си още 1 , 30 м, пак 3 х 1(такъв кабел изпадна). Повечето техника няма нужда от 3 кабел че е с двойна изолация, ама знаеш ли какъв акъл ще ти дойде утре..... :-D :-D :-D
plamen6703 - майстор
Точната дума е "такъв кабел изпадна" :) дали е двужилен или трижилен удължителят за градината и двора е все тая и е според парите в джоба или какъвто кабел изпадне :-D
От толкова предложения като не може да си избере удължител, по-добре да ползва на комшията :cool: !
valentino76bs - майстор
ср юни 27, 2018 9:07 pmEDI написа:
И не само градинската, почти, ако не и всички инструменти се карат с двужилен.
Електрожена към тях може ли да се причисли :), че имам алергия към асъл градинските ....
alexfs - напреднал
ср юни 27, 2018 9:36 pmplamen6703 написа:
ср юни 27, 2018 9:35 pmalexfs написа:
На кой продукт в упътването си видял, че пише само за трижилен удължител :wink: !
Прикачен файл:
Capture.PNG
Capture.PNG (56.96 KиБ) Видяна 1760 пъти
Ето от тук може да видиш: https://assets.einhell.com/manuals-pdf/ ... -m-set.pdf
Упътване за Електрическа фреза Einhell GC-RT 1440 M Set: Захранващият кабел на уреда трябва да има
сечение 3 x 1,5 mm2.
plamen6703 - майстор
Това е препоръка на производителя, но и с двужилен удължител няма да имаш никакви проблеми при ползване :-D Това чете ли го
Захранващите кабели на уреда трябва да са най-малкото от тип H05RN-F
в противен случай ще стане на морето дупка :wink: ! :partyman:
alexfs - напреднал
ср юни 27, 2018 10:38 pmplamen6703 написа:
Това е препоръка на производителя, но и с двужилен удължител няма да имаш никакви проблеми при ползване :-D Това чете ли го
Захранващите кабели на уреда трябва да са най-малкото от тип H05RN-F
в противен случай ще стане на морето дупка :wink: ! :partyman:
Прав си, и от толкова много препоръки различните производители казват различно :-D
Значи двужилен 1,5 кв.мм H05RN-F , 2 удължителя по 20 метра така добре ли е ? :?
plamen6703 - майстор
Дори да не е H05RN-F, купи си 2х1.5 ШВПС 20 метра, направи си още един примерно 30 метра и си върши работа :) ако ти прилегне отнякъде безплатно взимай и не се колебай :-D !
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Избор на удължител за градинска техника" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: