Напишете въпрос свързан със санирането.
sspoko - специалист
АКО ЗАЛЕПЯ СТИРОПОР 5см. КЪМ ГИПСКАРТОН С ПЯНА НЕОБХОДИМОЛИЕ ДА СЛАГАМ И ОТ ПЛАСТМАСОВИТЕ ДЮБЕЛИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ВЪНШНА СТЕНА?
EDI - майстор
Да, задължително е.Защот си сложил картон отвън, има гипсфазерни плоскости.
sspoko - специалист
МОЖЕШЕ НО НАЛИ САМ СЪМ СИ КОНСТРУКТОР СЛОЖЛ СЪМ ДВА СЛОЯ 9мм И 12,5мм.
vidrata - специален-специалист
Еди какво ще хванат дюбелите в ГК? :?
EDI - майстор
Вярно, че е проблем.Е, зад тях нали все пак има стена, но пък и не е ясно дали картона е лепен или на конструкция и какво е разстоянието до стената.Ако не закрепи с нещо паната, има опасност да паднат.Пяната по инструкция не е съвсем за такива гладки повърхности.
yurig - специалист
Има лепило са стиропор ма Master, което е във флакони като пяната и се ползва с пистолет за пяна.
sspoko - специалист
Стена в смисъл зидана няма да има правя го с конструкция и картон вата картон.
EDI - майстор
Е, това за външна стена ли е, нещо много постна ми се вижда.Колко е дебело това нещо.Ако е външна ти трябва поне 25 см вата.Ако е само картон, тогава няма да стане със стандартните дюбели.Разчитай само на лепенето.Може да опиташ с дюбели с пирон, ако разширят достатъчно зад картона.
sspoko - специалист
СТЕНАТА ЩЕ БЪДЕ ДВА СЛОЯ ГК 9 и 12,5 /СТИРОПОР 2см 5смВАТА 5см СТИРОПОР 5см ВАТА 2СМ СТИРОПОР/ ГК ПАК ДВА СЛОЯ И ВЪНШНО ПАК СТИРОПОР 5СМ. И РЕЛЕФНА МАЗИЛКА.
FMaster - специалист
sspoko написа:
АКО ЗАЛЕПЯ СТИРОПОР 5см. КЪМ ГИПСКАРТОН С ПЯНА НЕОБХОДИМОЛИЕ ДА СЛАГАМ И ОТ ПЛАСТМАСОВИТЕ ДЮБЕЛИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ВЪНШНА СТЕНА?
Когато лепиш с пяна, не се дюбелира, освен ако е на висок етаж на фасада, за по-голяма сигурност!

Тема "CERESIT -CT48 ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: