чет юни 28, 2018 12:42 pmbmahob написа: 3тона 30-40 минути носят се към 10м до складаАлоооо, колко човека бе? Не че не може, ма колко тонаж съм изгърбил и като някой са похвали почвам да смятам.![]()
пон юни 25, 2018 8:29 pmТрифон П.Трифонов написа: .........Ок ама нали и ти се сещаш,че на въпроса съм отговорил само аз.Къде видя някой да е отговорил на човека??
ЛаКостьо, нъл са сещаш колко приятели на съфорумци има в диаметър от 80 км. около Пловдив, макар и да са само собственици на строителни фирми.
Давай конкретно или ако не искаш да помагаш.......замълчи завинаги по тоа въпрос!
чет юни 28, 2018 9:39 pmТрифон П.Трифонов написа:основно аз и един колега, за малко се включваха още двама ама едни след друг за 15мин. редихме гиняма как деля един гараж с бабата и дядото на жената те слагат кюмюр, аз пилетичет юни 28, 2018 12:42 pmbmahob написа: 3тона 30-40 минути носят се към 10м до складаАлоооо, колко човека бе? Не че не може, ма колко тонаж съм изгърбил и като някой са похвали почвам да смятам.![]()
Ако си сам, губиш време да подреждаш, освен ако необходимото място не е от значение.
Вчера пренасях и подреждах малко над 2 тона на ок 6м. с чупките, та ми отне ок. час и половина.
Преди ок. 30 г. поставях рекордите, ма физкултурата ми е до зъбите вече.
пет юни 29, 2018 12:42 pmТрифон П.Трифонов написа:пет юни 29, 2018 12:34 pmlakosste написа: ......но чесно ти казвам начина ти на изразяване с цел да си интересен понякога идва в повече.Без да се обиждаш.Ок, мир и любов! Извинявай!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: