Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
nikimet1 - напреднал
Здравейте,
незнам дали трябва да пиша тук,но ми е нужен съвет.

В края на месец август по спешност трябваше да си поръчам плъзгащи врати и така на първия възможен магазин/на Раковска/ си поръчах 2 бр. Цена 860лв. с първоначална вноска 500лв. Уговорката при доставка и монтаж останалите 360 лв.Срок за доставка 14.09.2008г.
"Майстора" или управитела ми даде квитанция без фактура./на квитанцията пише срока за изпълнение,има печат,тел/
Преди 10 дни звъня на тел. който ми е дал но "абоната временно е ограничил обажданията"-така 2 дни ,на третия отидох в магазина и се разбрахме тази събота в 09.00ч. да дойде и да монтира.В събота не дойде а като му звъннах на друг номер вече ми каза ,че трябва да отида в магазина да платя 360 лв. и тогава ще дойде да монтира.

Решил съм да пусна жалба в комисията за защите на потребителя и може в МВР.

Как мислите вие,или просто да отида и да се разберем по МЪЖКИ.
danev_tr - специалист
Ти вече си платил капарото което ти е било поискано за изработване и доставка на определен продукт, така че не си длъжен да довнасяш останалата сума докато не ти бъдат монтирани нещата. Проблема при тебе е че не си подписал договор за изработка на определените продукти. Така че ако,със този докумен ткойто имаш въвмомента, се обърнеш към комисия за защита на потребителя ефекта ще е никакъв а към полицията още по нищожен. За това моят съвет е да не внасяш нищо докато не си получиш поръчката и да направиш всичко възможно да се срещнеш със човека който ти е взел парите и да разговаряш със него.
fitnes___ - специалист
пробваи с "господари на ефира" там ОПРАВИХА ниакав дарводелец
LZ - специалист
Един разговор на висок глас със заплаха за медии КЗП, МВР и т.н. може и да оправи нещата освен ако не си попаднал на идиоти
Justy - майстор
Подготви се с точни данни - име на фирмата, имена на управителя и всички служители, с които си контактувал. Точни дати и часове на всички контакти. Успех :)
solo5 - майстор
danev_tr написа:
Така че ако,със този докумен ткойто имаш въвмомента, се обърнеш към комисия за защита на потребителя ефекта ще е никакъв
nikimet1 написа:
на квитанцията пише срока за изпълнение,има печат,тел
квитанцията им стига на КЗК, ще ги притиснат здраво
големи кучета са и фирмите яко се страхуват от тях

:-D
Neno Er - специалист
solo5 написа:
квитанцията им стига на КЗК, ще ги притиснат здраво
големи кучета са и фирмите яко се страхуват от тях.

:-D
Ако не стане с "добро"- "Тегли" им кибрита.

Тема "ИЗМАМА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: