• 1
  • 2
БАШ МАЙСТОР - специалист
лошото е че промените тепърва предстоят,дано си фен на изобразителното изкуство,ще ти трябват картини да прикриваш пукнати фуги!А за всички четящи темата които ги тресе картоновото изграждане ,НИКОГА! не монтирайте гипсокартона ,на кръст ,фугата" ,и не пестете винтове!!!17 винта на квадратен метър, от които 2 изпуснати,закон!
vidrata - специален-специалист
БАШ МАЙСТОР написа:
НИКОГА! не монтирайте гипсокартона ,на кръст ,фугата" ,
Майсторе я обясни че не схванах.Ако не те затруднява де.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Да са разминати плочитеее.
БАШ МАЙСТОР - специалист
ка се зидат тухли ,така.....:.....:.....:.....:.....:
/////////////////////////////// :.....:.....:.....:.....:

или така, .....:.....:.....:.....:
/////////////.....:.....:.....:.....:
?????
ФИЗИКА
Pooh - майстор
Забавно е тук ... "майстори" не забелязват най-големият пропуск на други "майстори" и търсят причина за лошото качество в кое - в шпакловката ... тцтцтц. Не че съм много знаещ и можещ, но това е първото на което те учат - НИКАКВО СЪВПАДАНЕ НА ФУГИ И РАЗМИНАВАНЕТО ДА Е МИНИМУМ 20см. иначе задължително пука. Интересно ми е и друго, как може да не си направиш труда да се разходиш до кое да е представителство на KNAUF примерно и да се снабдиш с комплект проспекти, където е обяснено съвсем като за идиоти кое и как се монтира ... с подробни схеми ... пари не искат все пак.
vidrata - специален-специалист
Ааааааааааа да бе май се изложих просто това"НИКОГА! не монтирайте гипсокартона ,на кръст ,фугата" , малко ме обърка.Мерси все пак :-D .
  • 1
  • 2

Тема "Не ми е ясно и питам . . ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: