• 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Скоро може да почнеш да продаваш ток и да разбиеш бизнеса на Гинките и Мъските с тия батерии. :wink:
Chefo77 - майстор
Ей, това е идея за бизнес!
Купуваш батерии на кило (фабричен заряд от немско), точиш тока, връщаш батериите. Токът ти е без пари, пускаш го на двойна цена (първо, че е еко за нашите ширини - не се произвежда тук) и второ - по-качествен е...
Искам процент от този, който я реализира! :lol:
Фитилчо - майстор
Ае стига бе, тоя вицаджия го изкара, че държи повече от моя Фестуул 18+3 - сиктер ве :lol:
Чолев млъкни с тея вицове бе :-D ти си за цирка направо
swissmad1 - специалист
пон юли 09, 2018 8:15 amVirtex написа:
пон юли 09, 2018 12:04 amcholev написа:
На шефката му е простено ама ти уйчо къде ръгна с тез три поста да се изказваш за мене :lol: Айде по нанадолното
Това е този потребител, който явно има проблеми със стария акаунт и съотвено си е направил нов, понеже не е писал на администратора за да го оправят. Съответно е доста от повече време и явно и/или:
1. има наблюдения върху това какво казваш.
2. прекално е очевидно любовта ти към тази марка.

Та не се коси, човека не е толкова "нов" :-D
Браво колега-позна всичко.А Чолев си го чета от както се е регистрирал-винаги е интресно да прочетеш колко са велики лидълските инструменти.Те не са лоши ,ама чак пък толкова......да са добри.Хайде стига съм писал ,че и без това съм пуснат ,,по нанадолното'' ,каквото и да значи това. :?

Поздрави на всички.
nakatasan - специалист
Здравейте, в събота ще пускат в Лидъл прахосмукачка за сухо и мокро почистване.
Някой ако има такава от предишни промоции, може ли да сподели мнение, дали е добра и ще върши работа? Най-ме притеснява кръглият филтър, от къде може да се купят такива филтри и дали е взаимозаменяем с филтър за друга марка прахосмукачки.
Поздрави
jekasus - майстор
nakatasan написа:
Някой ако има такава от предишни промоции, може ли да сподели мнение, дали е добра и ще върши работа? Най-ме притеснява кръглият филтър,
Голямата прахосмуча е на три години(един ремонт), филтъра е жив и здрав още.
И прах смучи, вода смучи, основно я ползвам за жираф и фреза за канали.
За по-горния спор - Чолев малко се изхвърли :-D , но 12волтов винтоверт на Парксайд спокойно ще направи 10м2 таван от гипскартон, не знам по какъв начин ще се сглобяват мебелите, но и там ще се справи и без помощ на импакт.
ben84 - специалист
Ако ще и седмица да държи батерията, далеч по-хубаво е да имаш още една заредена под ръка.
nikolson - майстор
пон юли 09, 2018 7:42 pmjekasus написа:
За по-горния спор - Чолев малко се изхвърли :-D , но 12волтов винтоверт на Парксайд спокойно ще направи 10м2 таван от гипскартон
Амии, изхвърлил се бил.
пон юли 09, 2018 8:07 amcholev написа:
Интезивно, колко да е интезивно. Става дума за ремонт на две стая/ 10м3 и 25м3. От края на април до сега имам още. Стени и под ОСБ . Стени ламинат под масивна дъска. Таван ПВЦ панел на профили УД и ЦД. Върви всичкия инструмент.
Вече сме казвали, че в Перник се пуска отбрана стока, пък на останалите "мома-ерген, мома-ерген"
cholev - майстор
пон юли 09, 2018 7:42 pmjekasus написа:
.... не знам по какъв начин ще се сглобяват мебелите, но и там ще се справи и без помощ на импакт.
Горните шкафове с 12в, а с импакта само ОСБ към пода с винтове директен монтаж. Примерно 7 листа засега 15мм ОСБ. Неудобно ми е да кажа, но импакта тази година не помня да съм го зареждал :-D
Фитилчо - майстор
пон юли 09, 2018 1:25 pmnakatasan написа:
Здравейте, в събота ще пускат в Лидъл прахосмукачка за сухо и мокро почистване.
Някой ако има такава от предишни промоции, може ли да сподели мнение, дали е добра и ще върши работа? Най-ме притеснява кръглият филтър, от къде може да се купят такива филтри и дали е взаимозаменяем с филтър за друга марка прахосмукачки.
Поздрави
Прахосмука е чук, доста е добра.
Само дето моята съм я купувал 129 лева :?
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: