С ягодите и малините е малко различно - това са плодове, които имат голям аромат, и после никой не ги яде. Друг е въпроса с кайсии и праскови. Там Ние правим специални компоти, пълни до горе с плод. След това жена ми прави някакви сиропирани кексове, с плода от горе. Става върховно!!! И никой не може да ме убеди, че с купен турски плод ще се постигне това качество.
Всичко което е произведено екологично чисто е за предпочитане.
Пред разните му там оранжерийни и тем подобни глупости.
Дори вкъщи спряхме да купуваме прясно и кисело мляко от магазина, откъде да знам какво има вътре... вече си купуваме от комшийката до вилата. Прясно, току-що издоено, варим, и колкото искаме квасим.
Ето ви малко да почетете, за да разберете защо мисля така:
1. Какво означават "Е" -тата по опаковките(ако изобщо ги изписват...):
http://margaritta.dir.bg/fevruari/0609exxx.htm
2. Една дискусия във форума на бг-мама:
http://forum.bg-mamma.com/index.php?top ... .msg995293 - майките са много чувствителни на тема "С какво храним съкровищата си
