• 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
gnt69 - майстор
пет юли 27, 2018 9:08 pmjekasus написа:
Аз съм ги купил за работа ама дето вика моя малко са нежнички. Утре ги нося за ремонт в кашончетата са им касовите бележки ако пък ми върнат парите не бих повторил с покупка.
DMN - майстор
gnt69 написа:
Вчера почнах да си конструирам една навесче за скара бира и на 3 тия диск роди. Вярно че бая зор му дадох
gnt69 написа:
Как да е след обяд ми се наложи да пробия 12 дупки ф 12 в планки 5мм, изваждам новата дрелка от гаража пак след година престой. Чисто нова вчера и махнах телта от кабела е не можах да ги пробия на 8 мата дупка роди
Е, ти си им извадил крехката душица :-D . Според мен си ги озорил и надценил тия инструменти. Два инструмента в един и същ ден да убиеш, може би е трябвало да вложиш малко повече усет към инструментите :) . Двата диска веднага един след друг ли ги изкара, без почивка? Какво точно им се случи на машините - какво им се повреди?
gnt69 - майстор
пет юли 27, 2018 9:47 pmDMN написа:
Е, ти си им извадил крехката душица :-D . Според мен си ги озорил и надценил тия инструменти. Два инструмента в един и същ ден да убиеш, може би е трябвало да вложиш малко повече усет към инструментите :) . Двата диска веднага един след друг ли ги изкара, без почивка? Какво точно им се случи на машините - какво им се повреди?
Не един след друг на почивки. Чак такъв мародер не съм и аз душа нося. Според мен и на двата инструмента им се спекоха роторите. Вярно дрелката я понапънах ама си режеше бургията, пък ъглошлайфа си роди от лоша конструкция, всичката пепел от ряза я натиква в ротора. На финала и двата инструмента имаха спад в оборотите и работата я довърших по същия начин с Макита. :partyman:
jekasus - майстор
gnt69 написа:
На финала и двата инструмента имаха спад в оборотите
Нормално, ротор замина на ония свят. Реално погледнато, не трябва са се приема претоварването на инструмент за гаранция, но какво да правим :-D Използваме това.
Знам, че по-новите перфоратори Хилти имат чип, кой-то определя процент пробиване/процент къртене, и там може да падне тяхната гаранция...
Така че бой на Парксайда - три хубави години, само касовия бон да е запазен...
gnt69 - майстор
пет юли 27, 2018 10:28 pmjekasus написа:
gnt69 написа:
На финала и двата инструмента имаха спад в оборотите
Нормално, ротор замина на ония свят. Реално погледнато, не трябва са се приема претоварването на инструмент за гаранция, но какво да правим :-D Използваме това.
Знам, че по-новите перфоратори Хилти имат чип, кой-то определя процент пробиване/процент къртене, и там може да падне тяхната гаранция...
Така че бой на Парксайда - три хубави години, само касовия бон да е запазен...
Какво претоварване на 3 тия диск изгоря.
jekasus - майстор
gnt69 написа:
Какво претоварване на 3 тия диск изгоря.
бетонни колони не се режат ъглошлайф. Ти направо го вкара в тъча - Бош, Макита, Метабо и други подобни китайци, и те ще се видят в чудо...
DMN - майстор
gnt69, регулатор на оборотите имат ли машините? Просто питам.
gnt69 - майстор
пет юли 27, 2018 10:43 pmDMN написа:
Регулатор на оборотите имат ли машините? Просто питам.
Шлайфа няма, дрелката има и не беше усилена докрай някъде по средата беше.
ДРЕЛКАТА Е ТАКАВА 750 ВАТА сега видях че и дават в метал до 8мм. Ама пък що са и сложили патронник до 13мм.
DMN - майстор
gnt69 написа:
Ама пък що са и сложили патронник до 13мм.
За дърво :-D .
gnt69 - майстор
пет юли 27, 2018 10:50 pmDMN написа:
gnt69 написа:
Ама пък що са и сложили патронник до 13мм.
За дърво :-D .
За дърво ама късмет попаднала у железар. Не харесвам дървото трябва му много поддръжка. Затова си сковах навеса от метал.

Прикачен файл

naves.jpg
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: