Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69 - майстор
ср авг 01, 2018 3:56 pmшоп написа:
Вчера случайно загледах в Практикер.... 15 кг. торба пелти с цена 9.49лв :?
Преброяват глупаците. Ама кой се вързал вързал.
Аз си взех слънчогледови по 3,33 торбата и сметката ми излиза перфектно. Затова съветвам купувайте горелки проверени че горят агропелети- Полски ретортни макар че и там има драма. На едните им се въртели главите на други им биле квадратни главите на трети кръгли, пък с нам какъв контролер били пък не можело да се палят и гасят самички.
Другата горелка която и аз ползвам е Грейко. Там драмата е дали да е с цветен дисплей или с черно бял, ама пък пали и гаси самичка.
Zhivk0 - напреднал
Някой ползвал ли е от тези Грийн енерджи да каже мнения 100% бял бор мисля че бяха , че ми дадаха добра цена и има наличности моля за отовор, че е спешно вече.
tzetz009 - специалист
ср авг 01, 2018 7:51 pmZhivk0 написа:
Някой ползвал ли е от тези Грийн енерджи да каже мнения 100% бял бор мисля че бяха , че ми дадаха добра цена и има наличности моля за отовор, че е спешно вече.
Малко спам . :-D :-D :-D Купувай и на зима продавай в Румъния !

(Чета темата съвсем информативно , щото и аз имам малък опит на пелет-преса , но тука много рекламни лица сте се събрали !)

:partyman: :partyman: :partyman:
Точно тези не съм. Гледай цветът! Ако са светли, стават.
Ако много те съмнява, взимай две торби и на бегом към реактора.
Така ще добиеш преки впечатления, а не онзи казал, тази подучула...
Zhivk0 - напреднал
ср авг 01, 2018 9:02 pmТрифон П.Трифонов написа:
Точно тези не съм. Гледай цветът! Ако са светли, стават.
Ако много те съмнява, взимай две торби и на бегом към реактора.
Така ще добиеш преки впечатления, а не онзи казал, тази подучула...
Много са светли сравнение с Трон които ползвах минала година.
filmatoplo - майстор
Въпреки че горя само 2 тона пелети -пак ми се вързва по 120 лв на месец ,е бааго едва ли на ток само за отопление ще ги мина :?
Вичи - специалист
Вчера случайно загледах в Практикер.... мрежичка с дърва, по-малко от 0,01 кубик с цена 4.99лв :?
:x
Замислих се, че това прави 500 лв./кубик.
Добре, че един приятел ми каза " Ти у ред ли си да гледаш цените в Практикер?"
Като се замислих още малко стигнах до извода, че не съм. :lol:
Здравейте!
Използвам котел и горелка Бисолид 48 кв, отоплявам 270 кв.м. ( три етажна къща) с нова дограма ( pvc за съжаление) , но съм без изолация. Температурата в стаите се регулира посредством стаен термостат, радиаторите нямат термоглави и съответно разхода ми за миналият отоплителен сезон е малко над 6 палета, при 22 градуса през дена и 19 през ноща. Като цяло съм доволен от горелката, научих най- честите грешки и как да ги трия, някак когато си " парнаджия" в къщата е така и т.н.
Сега за пелетите: Брезнишките вече не са това, което бяха, развалиха им качеството (аз така мисля), Разложките - стават, но много пепел и " черна кора", Свищовските- слаба калоричност, много пепел и шлака, Кюстендилските като разложките. Други не съм ползвал, но все пак Пелетисимо са най- добрата алтернатива за регион Перник. Имам оферта за Велинградски, някой мнение за тях или контакти за пелетите със синята опаковка (угарски ли бяха , румънски ли баха хаха) едно комшийче си взе от тях страшно беше доволен, та искам и аз да съм доволен.
Поздрави на компанията!
kalin72 - майстор
В Брезник не са само Пелетисимо. И да, Пелетисимо НЕ струват.
ndg - помощник
чет авг 02, 2018 5:22 pmkalin72 написа:
В Брезник не са само Пелетисимо. И да, Пелетисимо НЕ струват.
Потвърждавам - НЕ струват! Много пепел и шлака.

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: