съб авг 04, 2018 11:38 amSabonis написа:Колко е разликата в цената между едната и другата горелка?Задължително ли трябва да вдигна котела на "кутия" и защто?Извинете ме ,ама съм нов във форума и много не мие яснопет авг 03, 2018 10:37 pmcuf написа:по принцип горелката е същата но новото управление има повече и по лесен интерфейс, може да се добави wi fi за динстанционен мониторинг, може да се закупи от натурела и стаен термостат, абе много по добро е от старото. аз си сложих грейко стар през юли ,но вдигнах моя виадрус на кутия и на нея сложих горелката. сложих грейко за да горя слънчогледови пелети или черупки от орехи. засега съм правил само няколко 2,3 часови проби и с двете горива и горелката се държи чудесно и си струва парите.пон юли 23, 2018 12:17 pmVarnap5 написа: А какво ще кажете за шнека.Някой има ли виждане за него.трябва ми нещо с което да доставям пилетите от около 12-13м.за горелката:нещо такова ли имате в предвид-https://www.alo.bg/2762546Здравейте колеги.Решил съм да преустройвам моя котел Виадрус U22 29,1 кв.с пелетна горелка.Спрял съм се на модел Грейко RB 20.Имало някаква по нова с цветен дисплей.Въпроса ми е първо дали съм избрал правилната горелка и второ разликата между 2 те горелки само в дисплея ли е или новата е по доусъваршенствана.Благодаря ви предварително.