Утре имам пациент с не работещ голям шнек ,горелка Грейко рб 20 с новото управление ,тест по телефона -като събере двата кабела -шнека си работи
 Утре имам пациент с не работещ голям шнек ,горелка Грейко рб 20 с новото управление ,тест по телефона -като събере двата кабела -шнека си работи   ,уж почисти оптодвойката човека но шнека не сработва при опит да пали
 ,уж почисти оптодвойката човека но шнека не сработва при опит да пали   .Дано се оправи без бой
  .Дано се оправи без бой  
 Утре имам пациент с не работещ голям шнек ,горелка Грейко рб 20 с новото управление ,тест по телефона -като събере двата кабела -шнека си работи
 Утре имам пациент с не работещ голям шнек ,горелка Грейко рб 20 с новото управление ,тест по телефона -като събере двата кабела -шнека си работи   ,уж почисти оптодвойката човека но шнека не сработва при опит да пали
 ,уж почисти оптодвойката човека но шнека не сработва при опит да пали   .Дано се оправи без бой
  .Дано се оправи без бой  
 От -Гуглето .
 От -Гуглето . Много ясно
 Много ясно   Два дни не работни че утре съм да прегледам горелката с не работещия уж голям шнек ,тоест човека не разбира и може да ми дава грешна информация .В работен ден ако се наложи имам жокер
 Два дни не работни че утре съм да прегледам горелката с не работещия уж голям шнек ,тоест човека не разбира и може да ми дава грешна информация .В работен ден ако се наложи имам жокер   обади се на Грейко , Натурела или колега
 обади се на Грейко , Натурела или колега  
 .
 . Пациент 2 -излиза му пушек от към шнека в бункера , на три сезона горелка -сефте го прави ,то хубаво ама да не съм баба Ванга
 Пациент 2 -излиза му пушек от към шнека в бункера , на три сезона горелка -сефте го прави ,то хубаво ама да не съм баба Ванга   ,казах на човека да почисти основно котела и капачето на горелката -пак пушило .Дайте идея какво може да е -да не би някой гларус да е свил гнездо на комина
 ,казах на човека да почисти основно котела и капачето на горелката -пак пушило .Дайте идея какво може да е -да не би някой гларус да е свил гнездо на комина  
пон авг 20, 2018 4:15 pmfilmatoplo написа:Според мен слаба тяга на комина.Пациент 2 -излиза му пушек от към шнека в бункера , на три сезона горелка -сефте го прави ,то хубаво ама да не съм баба Ванга
,казах на човека да почисти основно котела и капачето на горелката -пак пушило .Дайте идея какво може да е -да не би някой гларус да е свил гнездо на комина

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: