пон юли 09, 2018 4:52 pmfilmatoplo написа:А слагал ли си горелка на саджек за казан за варене на компоти?Тази зима бях монтирал на суха камина с въздуховоди -горелка Грейко рб20 -получи се страхотен резултат .

пон юли 09, 2018 4:52 pmfilmatoplo написа:А слагал ли си горелка на саджек за казан за варене на компоти?Тази зима бях монтирал на суха камина с въздуховоди -горелка Грейко рб20 -получи се страхотен резултат .
вт юли 10, 2018 5:29 pmdane78 написа: Здравейте , да попитам при изградено парно са камина на водна риза , трябва ли да се преправя системата ....Принципно - не, но много зависи каква ти е сегашната система. Аз миналата есен направо замених Дипломата с Грейко с мното леко преправяне на тръбните връзки.
вт юли 10, 2018 5:29 pmdane78 написа:Най-добре да говориш с представителя, от който ще купиш камината. Така или иначе те трябва да дойдат за "първото" пускане и да ти се подпишат в гаранционната карата, за да важи гаранцията.
...И дали бихте ми препоръчали техник за целта .Бих искал да сменя старото Прити с Грейко Бижу , само че монтажа не е в София а на 45 км от София в село Рельово - близо до Самоков.
Благодаря предварително .
вт авг 21, 2018 6:33 pmfilmatoplo написа:По спомен червения силикон е до 350-380 градуса а черният е до 1200-1300 градуса.Червен термосиликон - 1600 градуса.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: