Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
чет авг 23, 2018 10:10 pmfilmatoplo написа:
Предложение до Грейко
Филме, ти с Грейко чрез форума ли си кореспондираш? :)
m.eit - специалист
Здравейте,питам запознати инсталатори , кой вариант на контролера е за предпочитане старият или новият с цветният дисплей на горелките Грейко РБ ?
andy_forresite - майстор
Зависи от каква гледна точка питаш - дизайн, функционалност, надеждност, цена. Като надеждност още е много рано да се каже. Като функционалност цветният извежда разхода от предходните няколко дни, има вход за сензор димни газове, по-различно меню и изглежда по-добре. Позволява с доплащане да се добави Wi-Fi модул за управление през интернет. Не знам със сигурност колко по-скъп е, но мисля че е под 300 лева. Старото управление е малко под 200 лева. Старото не е най-надеждното в света. Има споменавани дефекти по него, включително и при мен, но се оправи от самосебе си. Има и изгорели от това лято. Вероятно поражение от гръмотевица.
filmatoplo - майстор
:-D Относно комуникацията :-D Една птичка пролет не прави ,появят ли се още единомишленици -трябва да се вземе под внимание ,по принцип пазара го изисква -постоянно ме питат за такова компактно котле като камината за монтаж в килер ,гараж , мокро помещение или мазе :wink: За въздушни камини също питат постоянно . За бункери също питат защо няма в комплекта ,виж визията на Фероли -едно нищо ама пълен оранжев комплект :wink: .Ако греша за нещо поправете ме .Относно управлението -взимай новото :wink: .Тези мини котлета визирам -MCZ Red Compakt 15 .Cantinola 15.Artel pellet boiler 15 , камината на Грейко може да ги изяде с малко тунинг :wink: .
Боби61 - напреднал
Има ли вероятност да се завъдят молци в слънчогледовите пелети и да ги съсипят, че нещо взеха да врънкат пеперуди при чувалите? :?
gnt69 - майстор
нед авг 26, 2018 8:40 pmБоби61 написа:
Има ли вероятност да се завъдят молци в слънчогледовите пелети и да ги съсипят, че нещо взеха да врънкат пеперуди при чувалите? :?
Аз си имах миналия сезон, нямаш грижи със съсипването. По неприятното е когато вземат да хвърчат пеперуди из къщи че жената :axe: :axe: .
Оня ден прибрах 3 тона още топли в котелното и изпръсках един мухозол, тая сутрин влизам не се диша топло ама дано съм ги уморил. ако не след няколко дни още един флакон.
Имах и около 500 кила от предния сезон хартисали, направо ги изсипах в бункера. Имаше паяжинки в чувалите но не бяха съсипани. Тях ги направих на редове 5 чувала в бункера и после пръскане с мухозола, после пак 5-6 чувала пак пръскане. :partyman:
Боби61 - напреднал
Котелното ми е с отделен вход и няма да имам проблем с жената :roll: , ама си мислех ако направят червеи, дали няма да разрушат гранулите?
Боби61 - напреднал
Сещам се за нафталин...
filmatoplo - майстор
Брата гори 5ти сезон слънчогледови пелети -нищо не ги закача ,ни мишки ,ни насекоми :wink: .

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: