Котелът стои на четири регулируеми крачета. Не разбрах за какви други крачоци говорите. 
Няма начин да не пропуши при достигне до адското събиране на пушек в горивната камера. Идеята за димент вент към запалката е много добра. Само че зимата няма да трябва този вентилатор... просто няма да пропуши, освен ако не се е задръстил котела или комина.
"Русето" е още по-изобретателен - с фараша отваря вратата и директно изгребва пепелта и сипва в кофата. Пепелникът не се изважда. С "олиото" си требе огняр. Най-малкото цялата пепел става доста като количество и горелката се зарива. Буквално се затрупва. Попитай "русе" (gnt69) На неговата още малко ѝ трябваше да се самоизгаси. 5 дни трябваха за достигане до това положение ако не се лъжа.
  На неговата още малко ѝ трябваше да се самоизгаси. 5 дни трябваха за достигане до това положение ако не се лъжа.
								
															
																															
																								
															Няма начин да не пропуши при достигне до адското събиране на пушек в горивната камера. Идеята за димент вент към запалката е много добра. Само че зимата няма да трябва този вентилатор... просто няма да пропуши, освен ако не се е задръстил котела или комина.
"Русето" е още по-изобретателен - с фараша отваря вратата и директно изгребва пепелта и сипва в кофата. Пепелникът не се изважда. С "олиото" си требе огняр. Най-малкото цялата пепел става доста като количество и горелката се зарива. Буквално се затрупва. Попитай "русе" (gnt69)
 На неговата още малко ѝ трябваше да се самоизгаси. 5 дни трябваха за достигане до това положение ако не се лъжа.
  На неговата още малко ѝ трябваше да се самоизгаси. 5 дни трябваха за достигане до това положение ако не се лъжа..gif)
 
   за пепелта на кой да вярвам -някой твърдят че по седмица не пипат нищо а са на слънчоглед
 за пепелта на кой да вярвам -някой твърдят че по седмица не пипат нищо а са на слънчоглед  

 
  