Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Rumen89 - специалист
Сметката на пелети тази зима не ми излизаше на дървесни пелети по 400 лв. И взех решение със слънчогледови но ще трябва да се чисти много повече и му се губи комфорта. За жалост не минава газ през нас и мисля някаква алтернатива с поставяне на резервоар за газ. Някой ако има впечатления от тези резервоари може да обменим малко информация.
filmatoplo - майстор
:? Със резервоар няма ли да е скъпо на газ .
LazarGanev - "Велик майстор"
На пропан-бутан ще е почти двойно по-скъпо отколкото с дървесни пелети. А и вложение + озаконяване на резервоар са цифра.
filmatoplo - майстор
Някой виждал ли е най първите моторчета на малкия шнек -приличат на моторче за чистачки ,от какъв ли автомобил стават :? Една четка на такова моторче е издала багажа -та търся да го ремонтирам или четки много са малки графитни 5/5 мм или направо да търся по някоя морга моторче -я от опел или фолксваген .В краен случай нов мотор ако му се дават на човека повече пари ,горелката е на 5 сезона -това е първата горелка Грейко която съм монтирал :wink: Четките са здрави като износеност ,само една много тънка жичка се откъснала от електрокорозия от самия графит на четката .
alex_serviz - специалист
ср авг 29, 2018 4:16 pmjolobg написа:
alex_serviz написа:
Най-елементарното е с парче непотребна ламарина да си увеличиш височината на съществуващото чекмедже за пепел.
А колко по-голям пепелник от оригиналния ще може се вкарва/изважда?
Увеличаваш му височината до като опре в горелката, намаляваш после с 1 см. и готово.
Не ми се слиза да меря, но някъде около десетина см. май се увеличи височината.
filmatoplo - майстор
Време е опционално или направо -да има котли Грейко с по дълбок отсек за пепел ,едни 30-40 санта повече ще са доста полезни и не вярвам кой знае колко да оскъпят продукта .Нормално е след няколко години -да се развиват котлите :wink: .
filmatoplo - майстор
:-D Айде от утре нова булка нов късмет :wink: ни съ бутъйти -който играи пичели .
пет авг 31, 2018 8:41 pmfilmatoplo написа:
Някой виждал ли е най първите моторчета на малкия шнек -приличат на моторче за чистачки ,от какъв ли автомобил стават :? Една четка на такова моторче е издала багажа -та търся да го ремонтирам или четки много са малки графитни 5/5 мм или направо да търся по някоя морга моторче -я от опел или фолксваген .В краен случай нов мотор ако му се дават на човека повече пари ,горелката е на 5 сезона -това е първата горелка Грейко която съм монтирал :wink: Четките са здрави като износеност ,само една много тънка жичка се откъснала от електрокорозия от самия графит на четката .
Зимаш най йофтинити четки, шлайфаш фнимателската, запояваш майсторски "по жицата" и прибираш полагаемото Майстору.
И тас година но можах та отразя, чи сам по южното,, ма ши прощаваш!

Не чи ши играя, ма ко ши има утре?
filmatoplo - майстор
Примоция ва брат -плащаш утре отнасяш неска :yawinkle:
filmatoplo - майстор
:) Поръчах си ново моторче за малкия шнек от Грейко няма да се излагаме я .

А на мераклиите за продуктите на Грейко честито -печелите -10% , :) моля не се бутайте има си ред :wink:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: