Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
ср сеп 05, 2018 11:22 pmvesi_sd написа:
...Бойлера не е заземен, защто не съм предполагал, че като производителя е сложил черния клейморед с обозначение R и N, трябва да правя нещо допълнително и аз само дабавих към него двете жила от кабела за контакта....
Производителя е сложил всички необходими означения.
Той не е предполагал (и не трябва да предполага) че ще бъде свързан от неквалифициран (да не казвам истинските думи) човек.
Всяка година си заминават в отвъдното по няколко човека от самозвани "майстори" на бойлери.
Процента не е голям но за тоя дето си е заминал е 100 ...
:partyman:
vesi_sd - помощник
Честит празник!

Преди малко сложих всичко и тръгна бойлера, благодаря на всички!
tzetz009 - специалист
чет сеп 06, 2018 8:27 pmvesi_sd написа:
Честит празник!

Честит празник и на теб !

Само това - " ...сложих всичко ..." ле-е-ко ме съмнява :? !!!

:partyman: :partyman: :partyman:
lov - майстор
Ся к'во ще гледаме новините с очакване на журналистическа сензация и репортаж от мястото на събитието. :lol: .
Черен хумор ама два дена си пия кафето на едно място и гледам пълните простотии на един електротехник. Няма как да снимам но си е направо за темата за ел абсурди. И още се чудя дали да не сигнализирам защото може да утепе човек след време.
nikolov333 - майстор
Предупреди поне собствениците.. Лошото е, че за тия дето пият и си карат колите, щото са пичове, няма кой да сигнализира..
tzetz009 - специалист
Учтиво ще изчакаме да изключи комбинираният терморегулатор ! Аз лично след такива ексцесии не бих се двоумил да го изхвърля и да сложа нов , защото съм отварял такъв да видя " какви мечки " има вътре ! Не Ви препоръчвам да губите 5 часа за отваряне и занимания и настройки с такъв модел :| !!!!!

:partyman: :partyman: :partyman:
kozl - майстор
чет сеп 06, 2018 8:27 pmvesi_sd написа:
Честит празник!
С кабел от три жици ли свърза бойлера със щепсела или с 2 както е на снимката в първи пост?

Изображение

Тема "Бойлер Елдом Инвест - дава на късо" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: