Моя комин е много широк 25/35 см има 10 м над камината и най горе 1 метър се опитва да кондензира -ами там се охлаждат газовете -физика бате химия на куп закони 

съб сеп 08, 2018 3:35 pmfilmatoplo написа: Да не изреждам колко манипулации има при монтажа , ама как да го обясниш предварително -винаги има непредвидими ситуации .Много си прав!![]()
вт сеп 11, 2018 6:16 pmdorzo написа: Младежи,един акъл да ми дадете:Моеш, младеш.
Имам две горелки,още от първите.Едната двайска,другата трийска.На малката нещо и се пре.ба платката и е за нова.Питането ми е: Мога ли да взема платката на голямата и да я сложа на малката, а на голямата да купя най-новата,тъй като голямата я ползвам редовно.
вт сеп 11, 2018 6:18 pmТрифон П.Трифонов написа:Благодаря.Искаш да кажеш развалената ли?вт сеп 11, 2018 6:16 pmdorzo написа: Младежи,един акъл да ми дадете:Моеш, младеш.
Имам две горелки,още от първите.Едната двайска,другата трийска.На малката нещо и се пре.ба платката и е за нова.Питането ми е: Мога ли да взема платката на голямата и да я сложа на малката, а на голямата да купя най-новата,тъй като голямата я ползвам редовно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: