Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Bobivan - специалист
Умната,колеги:

"Мъж загина при инцидент от гръмнала камина с водна риза

Мъж е загинал при битов инцидент снощи в дома му в квартал Бистрец във Враца, при който е гръмнала камина с водна риза, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Съпругата на мъжа също е пострадала, но е без опасност на живота.

Сигналът за силен взрив в къщата на С.М. /35 г./ е подаден от съседи в районното управление.

От оперативните действия е установено, че е гръмнала фабрично направената камина, с която семейството се отоплявало. При инцидента мъжът е починал на място.

Пострадалата жена е получила наранявания по главата и е настанена в хирургичното отделение на местната болница."

http://news.ibox.bg/news/id_1901710899

Аз лично съм виждал печка "Прити" вързана със затворен разширителен съд,с преорзмеран баланс вентил!!!!
bibiqn - специалист
Аз също се отоплявам с такава система само че отворена ,а не под налягане и нещо се спеках сега.Този взрив може ли да стане при отворена система?Или тази,която е гръмнала е била затворена,а до колкото знам на камините май е забранено да се прави под налягане поради тънката ламарина на водната риза.
bad to the bone - специалист
...
Последна промяна от bad to the bone на ср ное 11, 2009 9:09 pm, променено общо 1 път.
bibiqn - специалист
bad to the bone, сигурен ли си че тая система е била под налягане ,а не с отворен раз.съд???
bad to the bone - специалист
...
Последна промяна от bad to the bone на ср ное 11, 2009 9:10 pm, променено общо 1 път.
tinalex - специалист
Вероятно е била затворена системата.
emil_v r - майстор
Но стига сте с тия отворени с-ми .
Нали ви замръзва тръбата към разш. съд , и отново гърмиш
tinalex - специалист
emil_v r написа:
Но стига сте с тия отворени с-ми .
Нали ви замръзва тръбата към разш. съд , и отново гърмиш
Говорим за конкретния случай.Дадоха гледка от стаята с камината на човека-все едно бомба е паднала.Интересно защо не са избили връзките или в краен случай тръбите.
БАШ МАЙСТОР - специалист
юпиеса май е липсвал,или разширителя се е преразширил,ТРАГЕДИЯ!@
Master_Kenobi - V.I.P.
Трагедия, да! :sad: Лека му пръст на човечеца... Имало да става... :sad:
Ама кой знае, кво друго утре ще ни облъчат журналята. Хич не им вярвам. Нещо не ми се връзват тук нещата с тоя нещастен случай...

Както и в другия текущ скандал в момента. Е, как да го приема за нормално - млада майка на 21 год., да пусне вкъщи непознат, било то и представящ се за лекар и да му позволи да я боцка с неква ваксина! :shock: Пълна идотия! И на тази идиотия да се гради сложен план за изнудване! Ха! :!:
Както и да е... :cry:

Тема "Повече професионализъм моля!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: