Има си хас да го продаде и него,то за тия пари какво ще вземе друго. Лесно се продава мерцедес трудно е москвич

ср сеп 26, 2018 4:14 pmfox_vt написа: Има си хас да го продаде и него,то за тия пари какво ще вземе друго. Лесно се продава мерцедес трудно е москвичГледам не ги карат много тея "мерцедеси". Що тъй?![]()
![]()
![]()
![]()
ср сеп 26, 2018 6:46 pmТрифон П.Трифонов написа:+1 Анди винаги е откровен и много точен. Мен не ме дразни и го чета винаги с интерес точно, защото няма комерсиални подбуди:-)
Анди понякога много ме дразни, но е откровен винаги. Не пише глупости поради разни комерс подбуди.
ср сеп 26, 2018 6:46 pmТрифон П.Трифонов написа:Когато едно нещо стане много разпространено е логично да виждаш само такива. Няма да видиш две бентлита ,бугати да не говорим за пагани зонда. Или казано с други думи комшията има грейко доволен е и аз ще си купя такова ама че не съм чувал за други марки няма значение. Така че голямото разпространение не винаги значи най доброто,надявам се да ме разбереш правилно и да не тръгнеш пак с рогата напред.ср сеп 26, 2018 4:14 pmfox_vt написа: Има си хас да го продаде и него,то за тия пари какво ще вземе друго. Лесно се продава мерцедес трудно е москвичГледам не ги карат много тея "мерцедеси". Що тъй?![]()
![]()
![]()
![]()
Анди понякога много ме дразни, но е откровен винаги. Не пише глупости поради разни комерс подбуди.
...Анди, като додат "Прошки" ши ти са извиня.
ср сеп 26, 2018 8:35 pmfox_vt написа:Цитирам цялото, въпреки че натоварвам нещата.....ср сеп 26, 2018 6:46 pmТрифон П.Трифонов написа:Когато едно нещо стане много разпространено е логично да виждаш само такива. Няма да видиш две бентлита ,бугати да не говорим за пагани зонда. Или казано с други думи комшията има грейко доволен е и аз ще си купя такова ама че не съм чувал за други марки няма значение. Така че голямото разпространение не винаги значи най доброто,надявам се да ме разбереш правилно и да не тръгнеш пак с рогата напред.ср сеп 26, 2018 4:14 pmfox_vt написа: Има си хас да го продаде и него,то за тия пари какво ще вземе друго. Лесно се продава мерцедес трудно е москвичГледам не ги карат много тея "мерцедеси". Що тъй?![]()
![]()
![]()
![]()
...Анди, като додат "Прошки" ши ти са извиня.
ср сеп 26, 2018 8:02 amfox_vt написа:Не умнико, всичко е в управлението, и правилните настеойки! И най вече в това да ме се занимаваш със подръжката, почистването итн. Аз за мен съм доволен.вт сеп 25, 2018 9:42 pmphantom_ написа: И тая горелка я имаш за много умна ли? Стига сте писали глупости!Ти щото виадруса го имаш за пелетен котел ли?Или самоделната горелка ама щом си със стаен термостат няма как да знаеш какво е умна горелка щом някой друг я управлява.Така че гледай си кюмюра и отпадъците от фритюрници и не се меси на хора топлещи се на дърва.
А лазаре той анди щото остана много доволен като мина на грейко нали.
чет сеп 27, 2018 9:41 amfox_vt написа: Лазаре как да ти кажа не ми се влиза в спорове че ще се проточи. Защо според теб пелети 600-650 лв/тон не се купуват много много в бг. Всеки гледа да е евтино и качествено ама това е несъвместимо. Всеки гледа крайната цена пренебрегвайки собственото удобство. Знаеш ли колко от собствениците на грейко могат да правят настройки твърде малък процент,повечето карат на настройките заложени от инсталатора при пуска.а че тия настройки не са универсални и изобщо най ефективни го знаеш и ти. За вас грейко е по добър но защото сте бърникали да извадите максимума и заради цената. Но всеки сам си решава с какво ще се топли.А защо да купувам пелети по 650лв, като моите съм си ги купил предния месец за 160лв/тон? Не е задължително собствениците на горелки да могат да си правят настройки. Да, някои могат и им харесва да се бърникат, но за останалите има мрежа от поне 50-60 сервиза в страната, на които могат да разчитат. Всяка горелка си има сервиз и той се знае и му се търси отговорност, ако има оплакване. Естествено, че е препоръчително да не се пипат настройките. Пелети се купуват веднъж на сезон и настройките се правят с пелетите, които ще се горят. Ако по някаква причина се сменят пелети, то задължение на собственика е сам да се погрижи за коригиране на настройките, ако е необходимо - дали ще вика сервиза и ще си плаща (препоръчително) за нови настройки, сам ще си ще ги прави или ще чака следващата профилактика - той си решава.. Сега при новия контролер има възможност да се запаметят настройки за 4 вида пелети и ползвателя може да си ги сменя много лесно.
Интересно ако някой продава котел херц пълна конфигурация колко ли бързо ще се продаде![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: