През какъв цикъл настройвате почистването при камините Грейко , това при което загася и пак пали
.

ср сеп 26, 2018 6:54 pmfilmatoplo написа:ФилМатори, едва ли има толкова отворен за помощ и с опит човек в този форум, като теб.Благодаря за помощта
.Сега друго питане -на горелка Грейко старото управление -дисплея не показва нищо пищи и някакъв зумер -не се оправя с рестарт , има ли ли сте подобна случка ,горелката е на няколко години .
ср сеп 26, 2018 6:54 pmfilmatoplo написа:И сигурно цяло лято е била изключена от тока. Аз залагам на навлажнени остатъци от слънчоглед по платката или тока лошия да я е ударил. Както каза Трифон Натурела е спасението.Благодаря за помощта
.Сега друго питане -на горелка Грейко старото управление -дисплея не показва нищо пищи и някакъв зумер -не се оправя с рестарт , има ли ли сте подобна случка ,горелката е на няколко години .
ср сеп 26, 2018 9:35 pmgnt69 написа: Голям студ стана припалихте ли. Аз бях на ръба тая вечер ама се въздържах, натиснах копчето на климатика. Утре сутрин в Русе го дават 3 градуса.Станахме двама (Анди и язе). Припалих печката с разпалки и две цепеници, че благоверната остави къщата отворена, за да може кучката да се облекчава навън и къщата изстина от 23 до шиснайси градуса.![]()
чет сеп 27, 2018 11:56 amStefan1981 написа: Един въпрос, към знаещите.И колко пуска шнека за 1 час.
Тази седмица подкарах Грейкото, и почнах пак темата от начало постанових доста нередности по моите настройки. Ако може някой да даде времена за зареждане и темперетурата за нормална работа на горелката.
Китела е Дакон 16кв пелети слънчоглед трипътен на 55гр. В момента помпата тръгва на 55гр. водата 65 делта 10-5-0 ( разбрах ,че е лошо така) Р3 5,2/45 Р2 3/45 Р1 1.7/45 първоначално 60сек.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: