• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 65
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
чет сеп 27, 2018 12:16 pmzaid1127 написа:
:? Ако управлението на Бисолид Ви е сложно, то Натурелата трябва да Ви е Еверест. :-D
По скоро май проблема Ви идва от непознаване логиката на управление.
Ми вземете почетете малко бе хора !
Аз работя с Фумис, МокроНова, Бисолид и Плъм основно, и отделно ми се налага когато монтирам някой неземен италианец да уча нещо ново, но никога не си позволявам да доставя котела при клиента и после да седна и да си кажа ..."аре ся да видим кО дЪ праИм.."
Добре де, може и да са готини котлите, горелките и контролерите им, ма ко да чита, кат няам Бисолид?
Купил съм си друг пушилник, прочел съм му PDFa, че си пазя книжката за нова и си прая настройките с дипломата от основното.
Ако за новата къща си купя Бисолид, ша ползвам свидетелството от началния курс, обещавам!
Интуитивно.....едно време имаше една система ПТУРС ".....", с която при изпитанията са стреляли 7 (седем) годишни бойци.
Попаденията в целта са били 100%.
Те на тва му викам интуитивно, ма не моа го обясня като по научному, оти имам само една гънка.
kelesha - напреднал
чет сеп 27, 2018 1:08 pmТрифон П.Трифонов написа:
чет сеп 27, 2018 12:16 pmzaid1127 написа:
:? Ако управлението на Бисолид Ви е сложно, то Натурелата трябва да Ви е Еверест. :-D
По скоро май проблема Ви идва от непознаване логиката на управление.
Ми вземете почетете малко бе хора !
Аз работя с Фумис, МокроНова, Бисолид и Плъм основно, и отделно ми се налага когато монтирам някой неземен италианец да уча нещо ново, но никога не си позволявам да доставя котела при клиента и после да седна и да си кажа ..."аре ся да видим кО дЪ праИм.."
Добре де, може и да са готини котлите, горелките и контролерите им, ма ко да чита, кат няам Бисолид?
Купил съм си друг пушилник, прочел съм му PDFa, че си пазя книжката за нова и си прая настройките с дипломата от основното.
Ако за новата къща си купя Бисолид, ша ползвам свидетелството от началния курс, обещавам!
Интуитивно.....едно време имаше една система ПТУРС ".....", с която при изпитанията са стреляли 7 (седем) годишни бойци.
Попаденията в целта са били 100%.
Те на тва му викам интуитивно, ма не моа го обясня като по научному, оти имам само една гънка.
Много смело казано от твоя страна , само неразбрах какво се опита да обесниш или кажеш , предполагам тогава че според твойте думи всеки майстор смята че марката и модела с който иска да работи и работи има ИНТУИТИВНА /както ти каза / то тогава ние инсталаторите нямаме никаква работа с котли и настройки освен да си взуимаме по едно седем годишно дете вместо да ходи на училище и да ни показва какво е интуитивно ???

ако отношение на това че попаденията са били 100% то май сега и като не сме на 7 /седем/ години затова попаденията са около 50% или коефицент У
какво ще кажеш :) лек ден

разберете едно много малко са управленията които могат да се нарекът Интуитивни с правилна логика и софтуер на работа издръжлив хардуер .
пример : Като един лъскав и хубав бонбон с интуитивна обвивка и кофти шоколад :? :? :? :?
чет сеп 27, 2018 2:16 pmkelesha написа:
.......
Твоето тегло тепърва предстои, инсталаторе.
Опитах да обЕсня кво е интуитивно, ма вероятно не успях с тебе.
Не отричам убавото и леснотията.
Хора сме, грешни и се се лъжем, дорде търсим истината, а накрая си полягваме недоучени.
Смел съм оти вече нема от кво да ми пука.
Лека ти преинсталация!
kelesha - напреднал
чет сеп 27, 2018 2:49 pmТрифон П.Трифонов написа:
чет сеп 27, 2018 2:16 pmkelesha написа:
.......
Твоето тегло тепърва предстои, инсталаторе.
Опитах да обЕсня кво е интуитивно, ма вероятно не успях с тебе.
Не отричам убавото и леснотията.
Хора сме, грешни и се се лъжем, дорде търсим истината, а накрая си полягваме недоучени.
Смел съм оти вече нема от кво да ми пука.
Лека ти преинсталация!
Виж не се заяждамс теб просто обеснение както ти каза няма а и не го виждам никъде ------->
ти сам го каза : Не отричам убавото и леснотията.
именно това е интуитивно управление както смятам според мен е Това на Бисолид ,като знаеш къде и как да барнеш и промени; ако се налага /макар в повечето ситуаций да не е нужно.
Просто са лесни за работа и самата логика при нужда за промяна на параметър ти е изведена
Като малко дете дай му таблета в ръцете и гледай как бързо ще намери игрите :)
чет сеп 27, 2018 4:38 pmkelesha написа:
...
Именно това е интуитивно управление, както смятам, според мен е Това на Бисолид. Като знаеш къде и как да барнеш и промениш, ако се налага /макар в повечето ситуаций да не е нужно/.
Тъй бива ли?
Да ти кажа и аз съм така, само че с Горелко.
Като ми е скучно, барам си го и без да имам нужда.
Хората са топлят и с печки Прити и са доволни, а ти кот са разпали за Бисолида!!! Ми нека е готин, няма лошо.
Примирие, работното време свърши.
N.Petkov - специалист
Е имаме и положителни мнения за Бисолида, въпрос Автомата дали ще може да се направи упралява през интернет? :?
пет сеп 28, 2018 10:05 amN.Petkov написа:
Е имаме и положителни мнения за Бисолида, въпрос Автомата дали ще може да се направи упралява през интернет? :?
https://www.daricclima.bg/art/kotel-na- ... 84_170_174
"Управление на пелетната горелка чрез GSM модул (опция)"
N.Petkov - специалист
:roll: Чета GSM модул (опция) което ще рече със сим карта и ограничени функции :?
filmatoplo - майстор
Нали ви писах че тези котли не са хубави ,че и горелките -камоли да работят комбинирано .Веднъж само се подлъгах че го предложих на един човек -след това ми идваше да му купя друг котел като видях какво дърво е ама свърши тя :) .
zaid1127 - специалист
пет сеп 28, 2018 2:17 pmfilmatoplo написа:
Нали ви писах че тези котли не са хубави ,че и горелките -камоли да работят комбинирано .Веднъж само се подлъгах че го предложих на един човек -след това ми идваше да му купя друг котел като видях какво дърво е ама свърши тя :) .
Ало, внимавай какво говориш. Като те гледам си виждал Автомат само на картинка.
Май и на двама Ви с Лазар, са Ви отрязали квитанциите от Ерато, та затова се скъсвате да плюете по котлите им.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 65

Тема "пелетен котел Bisolid SAVER C" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: