Здравейте имам проблем,от скоро съм в бизнеса с пелети,закупих си машина и всичкото нужно оборудване но все още не произвеждам нищо ,причината е че машината изкарва пелетите загорели тоест направо ги пали моля ако някой знае от какво може да е да ми отговори,също искам съвет за влажността  и вида трици
Благодаря предварително!

Благодаря предварително!
.gif)
 До тук обясни за малките , а големите са още по зле -кредити в милиони и политически рекет
 До тук обясни за малките , а големите са още по зле -кредити в милиони и политически рекет   кое си избирате . Апропо -как се правят пелети с малка китайска машинка ли -сипваш прахоляка в машината и поливаш вода с ПВЦ бутилка с надупчена капачка
 кое си избирате . Апропо -как се правят пелети с малка китайска машинка ли -сипваш прахоляка в машината и поливаш вода с ПВЦ бутилка с надупчена капачка   ако не е така -с очите съм го видял .
 ако не е така -с очите съм го видял .

Дано съм бил разбран правилно. За другите: който може да гори нестантандартни и евтини енергоизточници-той ще се грее евтино:-) Елементарно е!
  Дано съм бил разбран правилно. За другите: който може да гори нестантандартни и евтини енергоизточници-той ще се грее евтино:-) Елементарно е!