пон окт 01, 2018 4:50 pmRumen72 написа:Еее, твойто изглежда супееер! ГФ предполагам е ГОЛДЪН ФАЙЪР котел с комбинация горелка Грейко. Ох, почвам да се ровя в нета и да гледам... А за старото котле няма как да видя киловатите, защото е правен самодейни от баща ми. Но вече си изпя песента.пон окт 01, 2018 4:30 pmelektra7777 написа:Евала, кефиш девойче! Сега по същество, виж си стария котел коко кв. е и търси нищо близо по стойност отгоре, щом си била на тнърдо без буфер, значи системата ти е с нужните киловати. Другото е греко комби с 30 кв горела намалена на 24 25 кв. Макар че мен не ми харесва чак толкова грековската горелка, термоглави на радяторите и стаен термостат. Инак бюджетна алтернатива ГФ 35 кв с горелка грейко или smb ограничена на 25 30 кв и някой дето може да я настрои като хората. Ноооо всичко е относително, все пак друго си е огледа на място..... и демото как ще движиш при - 20пон окт 01, 2018 3:45 pmRumen72 написа:До сега все съм си джиткала по къс ръкав и не мисля да изневерявам на традицията. Ама и варианта по прашки не е лош, ама някак не е удобно от детето...
Обикновенно на всеки, без на лирата в банята и в стаята с термостата ако има я слагаш на макс, иначе главите служат да регулират температурата в помещението, като стигне зададената температура в помещението и спира топлото към падиатора, като панне температурата - пуска топлото. Иначе не се притеснявай за нас е удоволствие да си комуникираме, че само за топло, горелки и буфери си говорим. Имаше едно туити, ма нея я оправихве и вече не се появява, инак става много интересно тука. Започва да ми прилича на вица дето фанали един бпакониер да лови риба, пък той са оправдал, че я ловил при самоотбрана
![]()
![]()
. И колко топло трябва да е дома? Как смяташ да движиш при - 20, с балтонче, по блузка, по пижама или по фрашки, щото раличен котел ще требе при различните условия?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А туити не я знам, но е добре, че сте я оправили. Явно добре сте я оправили, щом вече не ви търси. А дано оправите и мен така!Пък след това ще кажа как сте се справили и какви са резултатите, освен, ако вече не ви е писнало от мен и не искате да ме чувате повече!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо такова